Fiúk ha egy szórakozóhelyen vagytok és láttok két lányt az egyiknek jó alakja van de nagyon csúnya arca a másik pedig kicsit dagi de szép arca van akkor melyikhez mennétek oda?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 10:18
1/10 anonim válasza:
A csúnya arcúaknak is szép arcú pasi kell, nem tudom így eldönteni,szerintem nem mennék egyikhez sem.
2/10 anonim válasza:
Szép arcú kicsit dagi, főleg, ha a fogsora is rendben van és nem csúnya körte alakja van, hanem valami arányos homokóra
4/10 anonim válasza:
Öhhhm. Komolyan nem tudom. Egyikhez sem
5/10 anonim válasza:
Ahhoz, amelyiknek jó alakja van.
7/10 anonim válasza:
Attól függ, a csúnya arcú mitől az. Ha pl. hiányos a fogazata, vagy unott pofát vág, ettől csúnya, akkor biztos nem megyek oda hozzá.
Ha a kicsit dagi, csak tényleg kicsit az, viszont a szép arca kedvességet és vidámságot sugároz, akkor hozzá inkább.
8/10 anonim válasza:
Mivel egy szórakozóhelyen nem csak két lány szokott lenni, a férfiak 90%-a ilyenkor keres egy harmadikat, egy szép arcú jó alakút, ugyanis ezekből is akad bőven
(nő vagyok, de tényleg így van)
10/10 anonim válasza:
A csúnya fejűre még lehet zacskót húzni miközben töcskölöm de a ronda testűt zsákba dugjam ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!