Csúnya dolog, ha nem akarok fényképezkedni?
Barátnőm esküvője lesz, és nem akarok rajta lenni egy képen sem.
Ha az lenne a helyzet, mint gyerekkoromban, hogy előhívják a fotót, beteszik egy albumba és csak az látja, akinek a kezébe adod, oké lenne, de így, hogy létezik a facebook, nem akarom.
Beszéld meg ezt vele.
"csúnya" XDXD
Szerintem a legtöbben azt fogják irni, hogy jajj, miért vagy ilyen önző, az a pár kép miatt ne sirjál már, meg ilyesmik. Én viszont meg tudlak érteni, nem tudom, nálad mi a pontos oka, hogy nem akarsz egyik fényképen se szerepelni, de én nagyon nagyon csúnya vagyok...És mindig is utáltam, amikor mondjuk osztályképet kellett csináltatni és mikor megkapta mindenki a fényképét, hallottam, hogy mondják rólam, hogy 'Nézzétek már XY-t, milyen feje van...hozzá képest még én is jól nézek ki, pedig ki se voltam sminkelve, meg a hajam is szar volt..'. Vagy egyik nővéremnek is az a mániája, hogy mindig fényképeket csinál, amikor a családdal megyünk valahová és hiába veszekszek vele, hogy engem ne fényképezzen le, nem érti meg. Ilyenkor meg akkor csinál rólam képeket, amikor nem is figyelek oda és igy még nyomorultabbul nézek ki, mint egyébként és még fel is tölti facebookra, aztán igy látom, hogy minden más képhez oda kommentelnek az ismerősei, hogy 'Szépek vagytok' meg ilyesmik, de amin én vagyok rajta csak, az alá nem ir senki semmit. Vagy kirak egy képet, amin én meg ő vagyunk rajta és kommentbe odairják nővéremnek, hogy 'Szép vagy XZ :)'
Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy nem bunkóságból, csak ez és ez miatt nem szeretnél rajta lenni egyik képen sem. Vagy ha rajta is leszel valamelyiken, azt ne töltse fel sehová, mert neked kinos. Ha normális, meg fogja érteni.
Szerinted kit érdekel, hogy-hogyan is nézel ki?
Facebookon se téged fognak nézni, hanem a barátnődet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!