Szép lányok titeket nem beszélnek és közösítenek ki csúnya társaitok?
A fenéket, sokan jól néznek ki, én is, de nem írnak ilyen lekezelő kérdést ki.
Egyszerűen érzik belőled, hogy EQ kerek nulla, csak a saját felsőbbrendőségeddel és megjelenéseddel vagy elfoglalva.
És egyáltalán, milyen jogon nevezel valakit csúnyának?
Én már most nem szeretlek, pedig nem panaszkodom a külsőmre.
Had ítéljük meg mi, hogy szép vagy-e tényleg. Azt magadról nem igazán tudod dönteni. :D
Senki sem húzhatja meg a vonalat, hogy honnan hívunk valakit csúnyának, de én azért nem köveznék meg senkit.
Egyik ember szebb a másiknál, ezt el kell fogadni. Ha valakit kevésbé gondolok szépnek attól még nem nézem le. Lehet nálad ez marhára meghatározó dolog, de a külső nem minden.
Azoknak talán az, akik nem képesek elfogadni magukat egész életükben.
#5:
A #3 vagyok. EZt tényleg nekem szántad? Mert ugyan azt írtam, mint te, csak más szavakkal.
#6:
Neked szántam, de lehet nem fogalmaztam elég tisztán:
Nem köveznék meg senkit, azért mert kevésbé attraktívnak gondolja a másikat. A csúnya egy kicsit erős kifejezés, de nem az arcukba nyomta, csak érzékeltetni akarta, hogy kikről beszél.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem minden nő használja ki a benne lévő összes lehetősget.
Ugye te is láttál sok átváltozós műsort, hogy rút kiskacsábal bombanő lesz kis segítséggel. De nem mindenkit érdekel ez. Ráadásul, mások a vonalak. SOkaknak a talpik smink, kqrvas ruha a beafutó, másoknak a szolid elegancia.
OFF:
Azt nem értik meg sokan, hogy a kisugárzás minimum 50%-ot dob, pluszban és mínuszban is. Láttam már fényképen hót ronda pasit, de olyan értelmesen, olyan magabiztosan, olyan lelkesedve, magával sodróan beszélt, nyilatkozott meg, hogy 5 perc alatt más lett a véleményem élőben. És ennek sajnos a fordítottját is tapasztaltam. Sajnos azt többször. Szuper pasi 3 értelmes mondatot nem tudott kipréselni magából... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!