Szép lányok titeket nem beszélnek és közösítenek ki csúnya társaitok?
Figyelt kérdés
Kinézetre gyönyörű vagyok persze én ezt természetesnek veszem nem kérkedek vele(csak muszáj volt kiirnom hogy értsétek).Megfigyeltem hogy az életbe bármilyen helyzetben voltam a csúnya nők szinte mintha összeszövetkezve álltak volna velem szembe.Egy véleményen voltak ami mindig más volt mint az enyém.Sok csúnya nő egyenesen undok volt velem életembe mikor én semmit nem tettem nekik.Szerencsés vagyok kinézetre,alakom karcsú de mégse vagyok csontos,hajam,szám,arcom is szép és az öltözködésem is egyben.Ez ténleg nem egó csak leirtam.Lehet hogy mesterkéltnek tartanak?de erről nem tehetek.Azért kell gyűlölniūk mert jó géneket örököltem meg mert jóízléssel öltözködöm?Ezt ki érti ha én nem bántom őket ők miért?Volt már más is így?2017. jún. 8. 22:32
11/17 anonim válasza:
A testbeszédedből szűrődik át nekik valami, ami miatt undorodnak tőled.
Ilyen lehet pl amit már írtak, hogy lenézed őket.
Nyilván legegyszerűbb módja ennek az lenne, hogy nem nézed le őket 😃
De ha nem ez van, akkor is mindenképp kell egy önvizsgálatot csinálnod, hogy milyen negatív gondolatokat táplálsz a csúnya nők felé. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ezeket a gondolataidat önkénytelenül-testbeszédben tudatod ezekkel a hölgyeményekkel.
12/17 anonim válasza:
Én nem vagyok túlságosan szép, de szeretem a szép lányokat. Nem vagyok rájuk irigy. Csak úgy szeretem a nőket. A nők teszik széppé a világot.
13/17 anonim válasza:
Lehet h csak te szívód mellre ezeket a dolgokat.nem feltétlenül irigyek rad.az h nem mindig egyezik meg a véleményetek szerintem az teljesen normális és ez nem azért van mert utalnak téged vagy féltékenyek rad csak van saját véleményük.es persze h vannak irigyek is mert te elvileg ahogy mondtad jobban nézel ki náluk de hat Istenem emberek vagyunk ezek a tulajdonságok velünk születtek lehet titkolni de egy ido után a felszínre törnek.amugy meg lehet valaki szerinted csúnya de más szerint meg gyönyörű te meg csúnya vagy.ezt amugy tapasztalatból mondom mert egyik fiú ismerősömnek mutattam nagyon szep lányokat és szó szerint lecsunyazta őket.szoval mindenkinek más tetszik.
14/17 anonim válasza:
irigy ocsmany buta nok ne torodj veluk, am merre laksz??
15/17 anonim válasza:
Az aztán nagyon releváns, hogy a férfiak hogyan viszonyulnak a szép nőkhöz...
Néha tényleg el kéne bújnotok.
16/17 A kérdező kommentje:
Az hogy én kiírtam hogy csúnya nem azért van mert provokálni akarom a népet hanem mert nem fogok köríteni.Egyszerűen azok és kész ha ên lennék az, magamra is simán mondanám.Azért írtam róluk ezt mert tapasztaltam velūk dolgokat az életbe és ti mit tapasztaltatok énvelem?nem is ismertek aki azt mondta nem szeret hát ne szeressen .Azt se tudod kit nem szeretsz.. amúgy nekem ettől most nem rosszabb hogy ellenem írtok.
2017. jún. 9. 14:57
17/17 anonim válasza:
Szerintem senki nem mondta h rossz ember vagy:Dcsak tudod lehet h csak bekepzelsz néha dolgokat nem mondom h a rondabb nők nem irigykednek mert te jo nő vagy csak nem mindenki az rad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!