Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kezdett el romlani a...

Miért kezdett el romlani a memóriám?20L

Figyelt kérdés
1 éve kezdett el romlani. 20 éves vagyok még csak de ha mondanak valamit amit meg kéne jegyeznem, kimegy a fejemből. Pl, előbb megyek ki 1 órával a buszmegálloba, mert elfelejtem mikor megy a busz. Az igazolványomat is mindig itthon hagyom mostanában, pedig amielőtt indulok még figyelmeztetem magam. Sokszor leszállítottak már ez miatt a buszrol. Pl az orrom előtt van amit keresek a szobámban de nem találom, ez is szokott mostanában lenni. Régi dolgokra emlékszek, de hogy mit ettem ma ebédre csak akkor jut eszembe hogy mit ettem, ha mondják, ja tényleg azt ettem, akkor jut eszembe. Hogy javítsak ezen? nagyon rossz, hogy minden kimegy a fejemből.

jan. 7. 13:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
42%

8. és 10. válaszolót megerősítve:

Kaptam 3 oltást (semmit nem bánok jobban az egész életemből) és az utolsó után autoimmun folyamatok indultak, felborult bennem MINDEN. A pajzsmirigyzavar jelzett talán először, de akkor még nem tudtam, hogy a tüneteim arra utalnak. Nálam ezek voltak többek közt: totális belassultság, agyi köd, mintha nem is én lennék érzés. Annyit romlott a koncentrációm, hogy volt hogy lapokat olvastam el egy könyvből és semmit nem fogtam fel belőle!

Tönkrement az életem. 😢 Egész életemben nem látott annyi orvos mint az oltás utáni 2 évben. Hiába. Ma is vannak súlyos tüneteim, de már feladtam a gyógyulást. 😞

Egyedül a pajzsmirigygyulladást sikerült diagnosztizálniuk, igaz addigra már lezajlott. Nagyon fontos: Nem elég a TSH vérvétel! Nézzenek TSH, T3, reverz T3, T4, antiTPO, TRAK értékeket is + emellé nagyon fontos az ultrahang. Nekem ez utóbbival jött rá egy idős orvos és antiTPO igazolta. 😞

Bocsánat hogy néhol eltértem az egyenes választól. Bánt, hogy sokan nem hiszik el még most sem, hogy ezek az oltások nagyon károsak voltak. Mi a szűkebb és tágabb családban mindannyian megtapasztaltuk. Változóan és változó mértékben, de mind egészségkárosodással küzdünk azóta. 😢 Jobbulást neked!

jan. 13. 00:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!