Miért kezdett el romlani a memóriám?20L
8. és 10. válaszolót megerősítve:
Kaptam 3 oltást (semmit nem bánok jobban az egész életemből) és az utolsó után autoimmun folyamatok indultak, felborult bennem MINDEN. A pajzsmirigyzavar jelzett talán először, de akkor még nem tudtam, hogy a tüneteim arra utalnak. Nálam ezek voltak többek közt: totális belassultság, agyi köd, mintha nem is én lennék érzés. Annyit romlott a koncentrációm, hogy volt hogy lapokat olvastam el egy könyvből és semmit nem fogtam fel belőle!
Tönkrement az életem. 😢 Egész életemben nem látott annyi orvos mint az oltás utáni 2 évben. Hiába. Ma is vannak súlyos tüneteim, de már feladtam a gyógyulást. 😞
Egyedül a pajzsmirigygyulladást sikerült diagnosztizálniuk, igaz addigra már lezajlott. Nagyon fontos: Nem elég a TSH vérvétel! Nézzenek TSH, T3, reverz T3, T4, antiTPO, TRAK értékeket is + emellé nagyon fontos az ultrahang. Nekem ez utóbbival jött rá egy idős orvos és antiTPO igazolta. 😞
Bocsánat hogy néhol eltértem az egyenes választól. Bánt, hogy sokan nem hiszik el még most sem, hogy ezek az oltások nagyon károsak voltak. Mi a szűkebb és tágabb családban mindannyian megtapasztaltuk. Változóan és változó mértékben, de mind egészségkárosodással küzdünk azóta. 😢 Jobbulást neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!