Miért kezdett el romlani a memóriám?20L
Figyelt kérdés
1 éve kezdett el romlani. 20 éves vagyok még csak de ha mondanak valamit amit meg kéne jegyeznem, kimegy a fejemből. Pl, előbb megyek ki 1 órával a buszmegálloba, mert elfelejtem mikor megy a busz. Az igazolványomat is mindig itthon hagyom mostanában, pedig amielőtt indulok még figyelmeztetem magam. Sokszor leszállítottak már ez miatt a buszrol. Pl az orrom előtt van amit keresek a szobámban de nem találom, ez is szokott mostanában lenni. Régi dolgokra emlékszek, de hogy mit ettem ma ebédre csak akkor jut eszembe hogy mit ettem, ha mondják, ja tényleg azt ettem, akkor jut eszembe. Hogy javítsak ezen? nagyon rossz, hogy minden kimegy a fejemből.tegnap 13:04
2/9 anonim válasza:
Meg van a megfelelő mozgás? Megelelő tápanyag bevitel (változatos életek, gyümölccsel, zöldséggel, esrtlen még pluszban vitamin is), iszol eleget (napi 2 liter kb)?
3/9 A kérdező kommentje:
változatosan táplálkozok, mozgok is, vitaminokat is szedek, nem egészen iszok 2 litert inkább csak napi 1 litert van másfelet szoktam.
tegnap 13:32
4/9 anonim válasza:
3
Esetleg próbálj meg többet inni. Mikor kezdődött amúgy? Nem vagy depressziós?
6/9 anonim válasza:
Nem a memóriáddal van probléma, csak szétszórt vagy. Próbálj meg jobban koncentrálni, aztán majd javul ez.
8/9 anonim válasza:
Kovidos voltál vagy oltást kaptál ellene? ( Az is okozhat ilyet: "agyi ködnek" nevezik.)
9/9 A kérdező kommentje:
Kaptam 2 oltást, alszok napi 8 órát. Covidos nem voltam. Most tanulok estin sajnos, még nem vettek fel sehova dolgozni.
ma 07:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!