Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek elvárták tőlem, hogy évekig, sőt évtizedekig tűrjek-tűrjek-tűrjek, és viseljem el a sok megaláztatást, szekálást, kiközösítést? Majd mikor a sarkamra állok, és megpróbálok kiállni magamért,...

Figyelt kérdés

...hogy ebből most már elég, és vegyék végre észre magukat, hogy ez mennyire igazságtalan, akkor rögtön megszakadnak az emberi kapcsolataim, hiába támasztom alá konkrét példákkal is, hogy ez mennyire nem helyes, hogy lássák, hogy nem a levegőbe beszélek. Én viseljem el évtizedekig, ők meg egyszer sem hajlandóak rá.

Ironikus, hogy sokáig azért is tűrtem, mert féltem, hogy ha szóvá teszem a dolgokat, akkor megszakadnak majd az emberi kapcsolataim. Most már legalább tudom, hogy igazam volt, mert mikor szóvá tettem, tényleg meg is szakadtak. Csak ez annyira igazságtalan, hogy így én járok rosszul, és azok lesznek a boldog, sikeres emberek, akik abszolút nem érdemlik meg.

dec. 7. 16:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
Miért másoktól teszed függővé magadat? Nincs önértéked? Te önmagában is értékes vagy. Ezt tartsd szem előtt.
dec. 7. 17:04
 12/25 anonim ***** válasza:
27%

Én is birom az olyan tanácsokat hogy ne tórödj vele ne vedd fel meg stb.

Persze rugjanak belém köpjenek le aztán mintha mi se történt volna, tűrjem csendben.

Bullshit tanácsok.

dec. 7. 17:11
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
A legnagyobb szabadság az, ha nem érdekel téged mások véleménye. Vagy csak annak az 1-2 embernek a véleménye számítson, aki közeláll hozzád, családtag, barát.
dec. 7. 17:17
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
13 nem véleményről van szó. Hanem bantalmazásokról
dec. 7. 17:20
 15/25 anonim ***** válasza:
18%
Na a lepontozat lehet szabadon rugdosni. Meg se nyikkannának. Nekik ez igy a normális. Hogy ne törődj vele.
dec. 7. 17:28
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

#12: a Kérdezőnek nem az a baja, hogy eddig tűrnie kelljen, hanem hogy most miért nem érti meg őt mindenki, amikor változtatna.

Szerinted mégis mi a jó tanács ilyen helyzetben? Várj, hátha megváltoznak az emberek, vagy hogy elengedes őket?

Pont az volt a rossz, amit az elején csinált, most kap jó tanácsokat, de úgy állítod be, mintha mi erre sarkallnánk.

dec. 7. 17:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy te változz meg, vagy változtasd meg az embereket, vagy keress magadnak megfelelő társaságot.
dec. 7. 17:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Elmondaná végre valaki, hogy mégis mit is tettek és te pontosan mit mondtál nekik?
dec. 7. 17:34
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem tetszik a cirkusz, csinálj egyet te magad!
dec. 7. 17:35
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Keress olyan társaságot, ahol sasként kezelnek, nem verébként.
dec. 7. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!