Ciki, ha egy alacsonyabb, fiatalabb fiú lenyomott szkanderban?
Figyelt kérdés
A suliban mindenki előtt. Teljesen megalázott. Nem jár el klubba, vagy ilyesmijan. 2. 09:09
1/10 anonim válasza:
Mi ebben a ciki? Ez inkább motiváció lehet neked, már ha ennyire nagy jelentőséget tulajdonítasz egy ilyen dolognak.
2/10 Senior Séf válasza:
50 éve velem is megtörtént középiskolában, pedig éjszakai vagonrakásból tartottam el magam. Erős volt a csávó, meg jobb volt a technikája. Nincs ebben szégyen.
3/10 anonim válasza:
Jó, de ennyiből mi mit mondjunk? Semmit nem tudunk a háttérről. Mennyivel fiatalabb és alacsonyabb? Jó hogy ő nem jár klubba vagyis gondolom edzőterembe, de te sem? Vagy valami tétje volt, ami miatt neked megalázó volt?
4/10 A kérdező kommentje:
2 évvel fiatalabb, kb egy fejjel alacsonyabb
Azért volt ciki, mert gyakorlatilag az egész suli tudta. A haverjaim, a legjobb lányok...
jan. 4. 14:23
6/10 A kérdező kommentje:
Ilyen gimis szkander volt
A legtöbb fiú részt vett rajta, véletlenül lettek kisorsolva a párok
jan. 4. 15:02
7/10 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy hogy állsz az ilyen dolgokhoz. Nekem a nővéremet nyomták le nem régen, neki ciki volt mert előtte nagyra volt az erejével.
8/10 anonim válasza:
nem ciki. épp ő győzött. de lehet a kövi meccsen te nyernél
Ne aggódj, te meg másban vagy jobb. hívd ki abban :)
9/10 anonim válasza:
Ezen szerintem elég sokan átestünk anno a suliban. Vagy akár később is. Nem mindig a papírforma a nyerő.
10/10 anonim válasza:
7: Nővéred mondta is, hogy ciki volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!