Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha minden rosszul alakult, és...

Ha minden rosszul alakult, és a téli depresszióm is előjött, mit csináljak? Egyre rosszabul vagyok.

Figyelt kérdés
Életem szétesett, szerelmem hazugnak hisz, facebookomat mindig feltörik, munkám nincs, mindenki piszkál itthon is, hogy lusta semmit érő alak vagyok. Pénzem nincs. Mindenki mérges rám. Utálnak, vagy sajnálkoznak körülöttem az emberek. Itt már volt korábban egy kérdésem, de azóta nem szünt a probléma és a rendőrségs e tudott mit mondani, hogy van kiderült több ember akik a telefonom hívogatják a számomra kedves embereket és besároznak engem. Meg amint kezdek új szerelmi kapcsolatot kialakítani jön a telefon hogy én megcsalom, hogy én vetközök neki videoba, amikor ez nem is igaz. Facebookomat is gondolom valamelyik telefonáló törte fel 2x is, már ezt nem bírom. Rendőrség nem csinál semmit. És folyton ez a probléma, csinálok új facet feltörik, új kapcsolatom lesz, belekavarnak.

tegnap 06:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem szeptember óta téli depresszióm van.

Hobbikba kezdtem bele, igyekszem nem hazamenni, elfoglalni magam, többet mozogni. Amikor csak lehet, hétvégente elmegyek egy nagyobb túrára. Pl most vasárnap még napozni is tudtam egy kicsit, mert a hegyen déli lejtőn volt kb 15 fok (amúgy 8-9-et mértek a meteorológusok), szellő épppen csak néha-néha. Jó volt, kicsit jött rám a D vitamin.

Meg hát kéne 3 hét szabi valami trópusi szigeten 🤷‍♂️ alanyi jogon járhatna 😃

Amúgy meg ja, szóval a sok szarság... arra kell a figyelemelterelés. Hobbik, sport és keresd a szeretteid társaságát.

Ezt az fb dolgot pedig másik kérdésben már megbeszéltük. Tessék beállítani mindenhol 2 faktoros azonosítást

tegnap 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudsz a szakmádban elhelyezkedni? Csak akkor tudják feltörni a fb-fiókodat, ha nem vagy elég óvatos, és olyan embereket veszel fel, vagy válaszolsz nekik, akiket nem is ismersz. De az is lehet, hogy az idegeid nincsenek rendben.Nem kezelnek/kezeltek pszichiátrián?
ma 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!