Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha minden rosszul alakult, és...

Ha minden rosszul alakult, és a téli depresszióm is előjött, mit csináljak? Egyre rosszabul vagyok.

Figyelt kérdés
Életem szétesett, szerelmem hazugnak hisz, facebookomat mindig feltörik, munkám nincs, mindenki piszkál itthon is, hogy lusta semmit érő alak vagyok. Pénzem nincs. Mindenki mérges rám. Utálnak, vagy sajnálkoznak körülöttem az emberek. Itt már volt korábban egy kérdésem, de azóta nem szünt a probléma és a rendőrségs e tudott mit mondani, hogy van kiderült több ember akik a telefonom hívogatják a számomra kedves embereket és besároznak engem. Meg amint kezdek új szerelmi kapcsolatot kialakítani jön a telefon hogy én megcsalom, hogy én vetközök neki videoba, amikor ez nem is igaz. Facebookomat is gondolom valamelyik telefonáló törte fel 2x is, már ezt nem bírom. Rendőrség nem csinál semmit. És folyton ez a probléma, csinálok új facet feltörik, új kapcsolatom lesz, belekavarnak.

tegnap 06:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Már 3 hónapja csinálja velem ezt az a telefonáló.
tegnap 06:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Itt egy komplex, multiproblémás helyzet van felvázolva, nem tudok mindenben segíteni, de van egy ötletem.

A facebook és minden egyéb közösségi médiás jelenlétedet szüntesd meg!

A telefonszámodat változtasd meg és azonnal kérj rá titkosítást.

Ne légy szem előtt! Válts kissé rejtőzködőbb életformára!

Ez az ilyen online abúzosokat és egyéb telefonos problémákat megoldja.

A többire azért nem tudok mit mondani, mert nem tudom, hogy milyen nemű, korú vagy, hol és kivel laksz, mi a szakképesítésed, mik a motivációid, stb. Ha ezekről is írsz kicsit bővebben, lehet, hogy tudunk a többiekkel ötletelni,.

tegnap 07:24
 3/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ha módodban áll, költözz el a környékről, ahol élsz.
tegnap 07:25
 4/11 A kérdező kommentje:
20 éves lány vagyok, szüleimmel élek. Nincs munkám, de szakmám van.
tegnap 07:27
 5/11 A kérdező kommentje:
3: sajnos nincs pénzem rá egyenlőre
tegnap 07:28
 6/11 anonim ***** válasza:

2-3 válaszoló vagyok. Így értelek. Sajnos amíg nem tudsz anyagilag a saját lábadra állni, addig nyilván tényleg nem fog menni az elköltözés- Tégy meg mindent annak érdekében, hogy munkailag megoldódjon, az önvecsülésedet is növelni fogja.

Az online jelenlét és telefonszám témára pedig amit fennebb írtam, azt fenntartom.

tegnap 07:34
 7/11 anonim válasza:

Próbáld "Mindig az élet napos oldalát nézni." Lehet, hogy most rossz időszakban vagy, de "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni."

Próbáld megbeszélni az emberekkel a problémákat kezdeményezően és fontos hogy tarts egy kis önvizsgálatot, amiben átgondolod mit hibáztál a múltban és törekedni arra, hogy azt nem teszed a jövőben, illetve gondold át, hogy mi és ki a fontos neked az életben és törekedni megtartásukra.

Munka ügyben a legrosszabb, ha csak otthon ülsz, nem keresel állást, nem is tanulsz, tanácsolom ezen változtass, sok munka van, ahol nem szükséges tapasztalat. El kell küldeni a CV-t és családot és ismerősöket kérdezgetni kitartóan tudnának-e segíteni állást találni.

A Facebookról pedig, egy nehezen feltörhető jelszóval hozd létre, amit megjegyzel és leírsz valahova és a telefonodat, amiről használod ne add oda senkinek, ne legyen látható a telefonszámod sem, meg is változtathatnád.

Ha úgy van, ahogy mondod és idegenek hívogatják az ismerőseidet, akkor megkérhetnéd őket, hogy változtassák meg a számaikat vagy előre szólhatnál nekik, hogy ne higgyenek azoknak a pletykáknak, esetleg ne legyen látható a facebookon a telefonszámuk, vagy ha megvan a telefonszám amelyeken jönnek a hívások, akkor le lehet őket tiltani.

tegnap 07:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne csinálj üj fb-ot. Már megmondtuk a másik kérdésed alatt is, hogy gagyi a jelszavad meg rakd újra a géped/telefonod, mert valami kémprogram van rajta...
tegnap 08:04
 9/11 A kérdező kommentje:
7, jo ötlet, köszi, de privát számrol hívogatják őket.
tegnap 08:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiek javaslataival:

telepítsd újra a géped, telefonod, és ha teheted, vírusirtót is tegyél rá, az ESET pl. jó kémprogramok ellen is. Ha jól emlékszem, 30 napos próbaverziójuk van.

Telefonszámod változtasd meg, és töröld magad a közösségi felületekről. Vagy archiváld, függeszd fel, a lényeg, hogy ne tudjanak mások hozzáférni, a háttérből ügyeskedni.

tegnap 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!