Ha minden rosszul alakult, és a téli depresszióm is előjött, mit csináljak? Egyre rosszabul vagyok.
Itt egy komplex, multiproblémás helyzet van felvázolva, nem tudok mindenben segíteni, de van egy ötletem.
A facebook és minden egyéb közösségi médiás jelenlétedet szüntesd meg!
A telefonszámodat változtasd meg és azonnal kérj rá titkosítást.
Ne légy szem előtt! Válts kissé rejtőzködőbb életformára!
Ez az ilyen online abúzosokat és egyéb telefonos problémákat megoldja.
A többire azért nem tudok mit mondani, mert nem tudom, hogy milyen nemű, korú vagy, hol és kivel laksz, mi a szakképesítésed, mik a motivációid, stb. Ha ezekről is írsz kicsit bővebben, lehet, hogy tudunk a többiekkel ötletelni,.
2-3 válaszoló vagyok. Így értelek. Sajnos amíg nem tudsz anyagilag a saját lábadra állni, addig nyilván tényleg nem fog menni az elköltözés- Tégy meg mindent annak érdekében, hogy munkailag megoldódjon, az önvecsülésedet is növelni fogja.
Az online jelenlét és telefonszám témára pedig amit fennebb írtam, azt fenntartom.
Próbáld "Mindig az élet napos oldalát nézni." Lehet, hogy most rossz időszakban vagy, de "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni."
Próbáld megbeszélni az emberekkel a problémákat kezdeményezően és fontos hogy tarts egy kis önvizsgálatot, amiben átgondolod mit hibáztál a múltban és törekedni arra, hogy azt nem teszed a jövőben, illetve gondold át, hogy mi és ki a fontos neked az életben és törekedni megtartásukra.
Munka ügyben a legrosszabb, ha csak otthon ülsz, nem keresel állást, nem is tanulsz, tanácsolom ezen változtass, sok munka van, ahol nem szükséges tapasztalat. El kell küldeni a CV-t és családot és ismerősöket kérdezgetni kitartóan tudnának-e segíteni állást találni.
A Facebookról pedig, egy nehezen feltörhető jelszóval hozd létre, amit megjegyzel és leírsz valahova és a telefonodat, amiről használod ne add oda senkinek, ne legyen látható a telefonszámod sem, meg is változtathatnád.
Ha úgy van, ahogy mondod és idegenek hívogatják az ismerőseidet, akkor megkérhetnéd őket, hogy változtassák meg a számaikat vagy előre szólhatnál nekik, hogy ne higgyenek azoknak a pletykáknak, esetleg ne legyen látható a facebookon a telefonszámuk, vagy ha megvan a telefonszám amelyeken jönnek a hívások, akkor le lehet őket tiltani.
Egyetértek a többiek javaslataival:
telepítsd újra a géped, telefonod, és ha teheted, vírusirtót is tegyél rá, az ESET pl. jó kémprogramok ellen is. Ha jól emlékszem, 30 napos próbaverziójuk van.
Telefonszámod változtasd meg, és töröld magad a közösségi felületekről. Vagy archiváld, függeszd fel, a lényeg, hogy ne tudjanak mások hozzáférni, a háttérből ügyeskedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!