Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Összezavar a viselkedésével!...

Összezavar a viselkedésével! Mit akar?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy távoli kollégám, akivel előfordul heti legalább egyszer, hogy összefutunk a munkahelyi büfében, előtérben stb. Nem ismerjük egymást, de már annyiszor találkoztunk, hogy gondolom lejött neki, hogy egy helyen dolgozunk. Többször is előfordult, hogy azon kaptam, hogy figyel engem. Persze ez lehet bambulás is, nem tudom, de annyiszor előfordult, hogy elgondolkodtam, hogy miért mindig rajtam bambul el. Néhány hónapra kiestem a munkából, ekkor nem találkoztunk, majd amikor visszatértem és újból egymásba botlottunk, akkor megint ugyanezt a nézést folytatta. Kicsit egyébként idegesítő talán, mert nem lehet rajta elmenni, hogy mit akar, akar-e egyáltalán bármit is vagy ha ezeket félretesszük, akkor miért kell ennyiszer megnézni? Egy férfiról van szó, tőlem idősebb, de nem tudok róla semmi pontosat.

nov. 26. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Egy igazi férfi már szóba elegyedett volna veled, ha akar valamit. Ez csak egy bamba bunkó.
nov. 26. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Van valakije

úgy tudja neked van valakid

úgy látja te le se sz@rod

nem is tetszel neki

vagy kollégával nem akar

nov. 26. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
nov. 26. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést! Addig a pontig én is biztos vagyok, hogy semmit nem akar, de akkor mit/miért néz? Mi az, amit nem lehet egyszer jól megnézni aztán hagyni a francba?
nov. 26. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle!

Nem vagyunk mi gondolatolvasók.

nov. 27. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!