Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért gondolják egyesek azt...

Miért gondolják egyesek azt ha valaki ráír ez exére akkor biztos akar tőle valamit, esetleg gond van a kapcsolatában és nem csak simán érdekli mi van vele?

Figyelt kérdés
okt. 9. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha vkit valaki valiban erdekel az nem az hogy rairok megkerdezni hogy na pl hol laksz mibol elsz sikerult e a munka megvalaszolja hogy ja megvan az albi igen felvettek aztán meg oke köszi csá csak ennyit akartam😂

Az erdeklodes az nem az hogy a masik ne akarna baratkozni beszelni talalkozni is esetleg még d.gni is vagy ujrakezdeni is.

Ha meg csak tenyleg infohiánya van akkor azt lelesik a facerol vagy haveroktol megtudják ezért nem kezdik el zaklatni az exeket hogy csak tudni akartam épp kivel k.felsz csak ennyi mentem is szép napot.

okt. 9. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyanús viselkedés

Miért érdekel hogy mi vam az exeddel? Ha rá írtál már akkor egy ideje gondolsz rá hogy vajon mi lehet vele. De miért gondolsz az exedre egyáltalán? Nem véletlenül szakítottatok.

Ábrándozol a régi szép időkről?

Még akkor is fura ha rá írsz az exedre ha szingli vagy, ha van párod akkor pedig még furább.

Gondolom te sem örülnél ha a párod az exére írogatna.

Mondjuk sok esetben ha valakire rá ír az exe hogy mizu (főleg úgy hogy kapcsolatban van) azt elég szánalmasnak tartják

okt. 9. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mert évekig nem írt, nem érdekelte, hogy mi van velem ,most meg hirtelen az eszébe jutottam. több mint gyanús.
okt. 9. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Az exem szerintem is elmehet a pitsába. Eszembe sem jutna ráírni. Szerencsére az ország másik részén lakik.
okt. 9. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ex azért ex, mert nem az életed része többé (ha gyerek is van, az más persze, ott nem szűnik meg az anyjának/apjának lenni). Magyarul nem, nem érdeklődsz, kukkolsz, hívogatsz, irkálgatsz, mert az az ember neked senkid már. Az utcán nyilvàn nem kell letagadni, lehet is akár pár szót váltani, de ez nem ugyanaz, mint direktben keresni a kontaktot.

Ha téged továbbra is izgat, mi van vele, akkor te nem zártad le a kapcsolatot. Az meg baj, ha a másik viszont igen.

okt. 10. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
párkapcsolatban exekkel diskurálni sunyi, erkölcstelen dolog.
okt. 14. 10:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!