Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szólnak meg azért, hogy...

Miért szólnak meg azért, hogy kihúzom magam ebből a kereskedelmi karácsonyi hisztériából évek óta?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem fog meg az egész, pláne nem vagyok hajlandó súlyos tízezreket ajándékozásra költeni
nov. 18. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Mi társasjátékozni szoktunk, meg kártyázni.
nov. 19. 17:29
 52/69 anonim ***** válasza:

Ganxsta Zolee interjúban volt:

Apukának leteszek egy kiló aranyat...

Anyukának meg becsomagolok egy kutyaszart rózsaszín masnival átkötve, azt mondja: "Milyen aranyos kisfiam van!"

Apuka meg (Zana József): "És a nagy ajándék?? ... Ilyen G*CI fiam van!!"

🤣🤣🤣

nov. 19. 17:33
 53/69 anonim ***** válasza:
51. Az Ördög bibliája! 😈🎴🎴🎴 Azt én is szeretem!
nov. 19. 17:34
 54/69 anonim ***** válasza:

Csak sajnálni tudom, akiknek rossz a családi légkör. Rájuk inkább ez a két idézet jellemző:

[link]

[link]

Én szerető szülők között nőttem fel. Mikor volt a családi körbejárás ilyenkor se volt feszült a helyzet, bár volt, mikor az anyai nagybátyjám, aki a mai napig is imádja az alkoholt, többet ivott, ilyenkor kicsit kekeckedősebb kedvében volt. Őt leszámítva, mindig jó volt a hangulat.

Manapság meg már csak párom apjáékhoz megyünk ilyen nagy vendégségbe, de oda csak a párom apja és annak élettársa miatt nem szívesen megyek, mert nem nagyon szívleljük egymást. Ott nincs ajándékozás, meg lett beszélve.

nov. 19. 17:37
 55/69 anonim ***** válasza:
0%
54. De azért egy-két ajándék-pofont csak ki lehet osztani! 👋🎁
nov. 19. 17:44
 56/69 anonim ***** válasza:

A mi családunkban működik az egyenesség úgyhogy elég hamar egyértelművé let téve, hogy ajándékot adni éppúgy utál mindenki, mint kapni.

Úgyhogy ez letudva.

Megdumáljuk kinél gűyljünk össze, általában annak függvényében, hogy kinek macerásabb épp a gyereke, megbeszéljük ki mit tud hozni kaja, összeülünk, megesszük, esetleg ársasozunk egyet ha van rá lehetőség, aztán hazagurulunk.

nov. 19. 17:44
 57/69 anonim ***** válasza:

Csernus doki. Szobrot fogok állítani neki ha megérem és lesz rá elég pénzem!

A bűntudatos-ajándékozós idézetet kifejtenéd?

nov. 19. 17:47
 58/69 anonim ***** válasza:

A ti alacsony értelmi szinteteken biztos, máshol, ahol magasabb a szint, ott nincs ilyen.

Gondolom idén is megkapod a karácsonyi pofonodat.

nov. 19. 17:49
 59/69 anonim ***** válasza:

56. Ez az igazi karácsony!

https://www.youtube.com/watch?v=VTWZ2RyzEKA

nov. 19. 17:49
 60/69 anonim ***** válasza:

Pl. párjom apjának igen alacsony az értelmi és érzelmi intelligenciája. Hétköznapokon viselkedésével sokáig teljesen leszarta a páromat, nem figyelt oda rá, nem szerette, de mikor jött egy ünnep, mikor ajándékozás volt, az ajandékzacskót jól megkapolta ajándékkal, ezzel kompenzált és ezzel akarta megmutatni, hogy ő milyen jó apa.

nov. 19. 17:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!