Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A koronavírus-járvány alatti...

A koronavírus-járvány alatti celeb orvosok és hisztéria keltő médiumok, mennyi kárt okozhattak az emberek tudományba vetett bizalmában, kis társadalmunkban?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre, hogy régen alig volt, csak egy pár ilyen konteós figura, most pedig nagyon nagyon sokan vannak, főleg a világjárvány óta akik gyakorlatilag megkérdőjelezik a teljes orvostudományt, de ha nem is a teljeset, az oltásokat biztosan… Vajon hova fog ez vezetni? Mert egyébként egyre többen vannak. És már nem egy elhanyagolható kisebbség, mint régen!

Pl. vannak ismerőseim, akik teljesen normálisak voltak, és van egy olyan érzésem, hogyha nem így, ilyen őrült módon, magyarázat nélkül, sokszor teljesen értelmetlen, egymásnak ellentmondó hülyeségeket hoztak volna be, akkor biztos hogy nem lennének most tudomány tagadók!

Én ezt úgy írom mint egy olyan ember aki egyébként a intézkedések egy részével teljesen egyetértek!

szept. 9. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
A buták sokszor hangosak, ez nem új...
szept. 9. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok kárt okoztak bizalom terén.
szept. 9. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
A régebbi oltások körül sem volt minden teljesen tiszta. Sajnos sokan elfogultak nagyon a tudománnyal szemben, pedig megvannak ott is a kus stiklik! Most csak annyi történt, hogy végre kipukkant a lufi.
szept. 9. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, a tudományt úgy kell értelmezni, ahogy mondani is szokták, "a tudomány jelenlegi állása szerint". A középkorban pl egyetemen tanították, hogy a pestist a földből kipárolgó káros gőzök okozzák. Vagy egyik ellenszrként kutyaszőr főzetet alkalmaztak. És ezeket az akkori tudomány álláspontja szerint hivatalosan tették. Akkor most mi a garancia arra, hogy a mai tudomány álláspontja nem fog alapjaiban megdőlni?
szept. 10. 06:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudod Kérdező, az ember halad a korral és tájékozódik. Aki ezt nem tette meg ezidáig, az lett a kisebbség. Kevesen dugják már homokba a fejüket. Te miért teszed?

Most mondanám, hogy legalább a Monopoly dokumentumfilmet nézd már meg, hogy kicsit képben legyél, de már ott tartunk, hogy a média is fullba tolja, mekkora hazugságban élünk, mégsem jutottál el addig, hogy megértsd. Ez sokkal többről szól, mint a tudomány megkérdőjelezése, bizalmatlanság, esetleg tagadás. Ha te nem nyitsz a tudás felé, egy idő után te leszel az, aki ki lesz rekesztve.

szept. 10. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:

S azzal mi van, hogy utólag már orvosok is megkérdőjelezik a Covid oltást? Nekem konkrétan kimondta orvos, hogy nekem nem szabadott volna beadni és szerinte néha attól vannak rejtélyes rosszulléteim.

A dolgok nem ilyen feketék és fehérek...

szept. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!