Hogyan gondoltok vissza a COVID-lezárásokra?
A kérdés apropója, hogy ma van a 2 éves évfordulója a II.hullám miatti lezárások kezdetének.
Mennyire szépültek meg azóta az emlékek a II.-III. hullmáról?
Hogyan emlékeztek vissza arra, hogy este 20 óra után nem lehetett kimenni az utcára, mindenhol maszkot kellett hordani, be volt zárva minden étterem-szálloda-vendéglátóhely, és semmilyen program, meg rendezvény nem volt mgetartva, a középiskolákban és egyetemeken pedig távoktatás volt?
Ti hogyan gondoltok vissza így 2 év távlatából erre az időszakra?
Csomagfutár voltam pont a Covid időszakban.
Hát karanténba ennyi új ruhát meg cipőt még az életben nem vittem.
😂😂😂
Nekem tetszett. Főút mellett lakunk, nagyon jó volt a csend este.
Ezen kívül nem sokat érzékeltem belőle, nem nagyon szoktunk jönni-menni késő este.
Mesterséges félelemkeltés volt hogy bele tudják erőltetni az emberekbe az oltásokat.
Még szerencse hogy jött a háború, így 180fokot vett a a média és a covid helyett jött a háborús propaganda. Különben lehet hogy már 6. vagy 7. oltást erőszakolnák az emberekbe.
Biztos sokan emlékeznek hogy ahogy kitört a háború a covid szinte teljesen eltűnt a médiából.
Pedig a covid nem tűnt el, most is ugyanúgy tombol mint tavaly, csak most senkit nem érdekel, nincsenek tömeges tesztelések így jóformán nem is tudunk róla.
Én ugyan úgy jártam dolgozni, mint ha mi sem történt volna.
Mint Polgárőr vártam, hogy bevetnek minket is a lakosság megfékezésében, otthon tartásában is, de nem történt ez meg, így teljesen komolytalan volt a szememben az egész.
A nagy cégek sokat profitálhattak ebben a helyzetben, persze csak azok akik igazán nagyok nemzetközi szinten és hosszú távon tudnak gondolkozni.
A kijárási korlátozás (úgy emlékszem) nem tett különbséget oltott és oltatlan között, úgyhogy kétlem hogy azzal erőltettek volna bárkibe bármit.
A covid meg már a háború előtt eltűnt a hírekből, az omikronnal kb vége is lett a dolognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!