Miért szólnak meg azért, hogy kihúzom magam ebből a kereskedelmi karácsonyi hisztériából évek óta?
"Magától értetődő, hogy nagyon rühelli ezt az ünnepet az, aki nem szeret a caládjával lenni."
Hát de most az, hogy apa kora délután már részeg, és a fenyőfa faragásnál legszívesebben beléd állítaná a baltát, meg egyéb "kedvességek", arra ki a f@szom kíváncsi??!
Én olyat is ismerek aki az apjával verekedett. Családi hagyomány volt náluk.
Meg sok szép család van, a lényeg hogy SZERETET legyen!
Nekem az apámmal semmi bajom, csendesen nyugszik több évtizede. De azért nálunk se volt mindig felhőtlen a karácsony.
A lényeg a mostani biznisz-marketingen van, meg a f@szméregetésen, meg a képmutatáson.
"A lényeg a mostani biznisz-marketingen van, meg a f@szméregetésen, meg a képmutatáson."
Akkor miért részeg apákról, meg balhézó családokról beszélsz?
A kérdés rendre arra fut ki, hogy egyesek nem szeretnek a családjukkal együtt lenni, mert fszméregetés meg beszólogatás van. Ami tök érthető. De ez nem a karácsony hibája, ez a nyár közepén is így lesz, ha összejön a család.
Visszatérve az eredeti témához, annyira vicces hogy még 24-én is rohangálni fognak az emberek hogy ki vesz nagyobb ajándékot!
De azért a karácsonyi asztalnál a családtagok egymással chatelnek, vagy még az se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!