Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szólnak meg azért, hogy...

Miért szólnak meg azért, hogy kihúzom magam ebből a kereskedelmi karácsonyi hisztériából évek óta?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem fog meg az egész, pláne nem vagyok hajlandó súlyos tízezreket ajándékozásra költeni
nov. 18. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
32%
39. Azt üzenem nekik hogy legyenek hálásak és élvezzék! :)
nov. 19. 16:48
 42/69 anonim ***** válasza:
37%

"Magától értetődő, hogy nagyon rühelli ezt az ünnepet az, aki nem szeret a caládjával lenni."

Hát de most az, hogy apa kora délután már részeg, és a fenyőfa faragásnál legszívesebben beléd állítaná a baltát, meg egyéb "kedvességek", arra ki a f@szom kíváncsi??!

nov. 19. 16:52
 43/69 anonim ***** válasza:
19%

Én olyat is ismerek aki az apjával verekedett. Családi hagyomány volt náluk.

Meg sok szép család van, a lényeg hogy SZERETET legyen!

nov. 19. 16:54
 44/69 anonim ***** válasza:
28%
42, de akkor neked apáddal van bajod, nem a karácosnnyal. Miért írod akkor ezt eg yolyan kérdés alá, ahol a karácsonnyal van baja a kérdezőnek?
nov. 19. 16:54
 45/69 anonim ***** válasza:
37%

Nekem az apámmal semmi bajom, csendesen nyugszik több évtizede. De azért nálunk se volt mindig felhőtlen a karácsony.

A lényeg a mostani biznisz-marketingen van, meg a f@szméregetésen, meg a képmutatáson.

nov. 19. 16:57
 46/69 anonim ***** válasza:
28%

"A lényeg a mostani biznisz-marketingen van, meg a f@szméregetésen, meg a képmutatáson."

Akkor miért részeg apákról, meg balhézó családokról beszélsz?

A kérdés rendre arra fut ki, hogy egyesek nem szeretnek a családjukkal együtt lenni, mert fszméregetés meg beszólogatás van. Ami tök érthető. De ez nem a karácsony hibája, ez a nyár közepén is így lesz, ha összejön a család.

nov. 19. 17:08
 47/69 anonim ***** válasza:
0%
Jó hagyjuk, most a karácsonyról van szó, most jön meg az éle.
nov. 19. 17:13
 48/69 anonim ***** válasza:
32%
Meg amúgy nem kéne úgy tenni, mintha az lenne az általános, hogy az emberek utálják egymást, beszólogatnak egymásnak, stb. Vannak ilyenek, igen, de ne tegyünk már úgy, mintha ez lenne az alap cslaádi légkör mindnekinél:D
nov. 19. 17:21
 49/69 anonim ***** válasza:
Nálunk ez! (Na jó, vicceltem!:)
nov. 19. 17:24
 50/69 anonim ***** válasza:

Visszatérve az eredeti témához, annyira vicces hogy még 24-én is rohangálni fognak az emberek hogy ki vesz nagyobb ajándékot!

De azért a karácsonyi asztalnál a családtagok egymással chatelnek, vagy még az se!

nov. 19. 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!