Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szólnak meg azért, hogy...

Miért szólnak meg azért, hogy kihúzom magam ebből a kereskedelmi karácsonyi hisztériából évek óta?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem fog meg az egész, pláne nem vagyok hajlandó súlyos tízezreket ajándékozásra költeni
ma 19:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
93%
Igazad van. Ma már nem tízezreket kell költeni, hanem százezreket.
ma 19:47
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Mert ilyenek az ismerőseid. Engem pl nem szól meg senki. Szoktam ajándékozni, de inkább random jelleggel, tehát nem kap mindenki minden évben kötelező jelleggel valamit, csak azok, akiknek tényleg eszembe jut valami jó.
ma 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
A birkatömeg megszólja azt a birkát, ki elhagyja a nyájat.
ma 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Mert a karácsony lényege nem a kereskedelmi hisztéria. Igen, vannak akiknek mégis az, de ez az ő bajuk, az ünnep lényege ettől mások számára nem veszik el. Te is pl készíthetsz bárkinek valami kézzel készített ajándékot is.
ma 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Én sem költök. 100 ezret tettem félre karácsonyra, abban benne van a kaja is. Az utolsó szaloncukrot is vissza fogom piszkálni a mérlegről, ha egy fillérrel is többet mutat.

És a vicc, hogy megengedhetném magamnak, hogy többet költsek. De akkor sem.

Már most rosszul vagyok a boltokban a mézeskalács-csomagoktól és a girlandoktól. Ennek még nem is lenne itt az ideje..

ma 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Hogy eleget tegyél ennek a kereskedelmi hisztériának vegyél anyósodnak vibrátort, apósodnak valami jó házipáleszt szüleidnek amit akarsz.
ma 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ez a kérdés merő túlzás és inkább tűnik hisztinek csak.

"kereskedelmi karácsonyi" így fejezték ki magukat, vagy ezt a kifejezést te költötted hozzá?

"egyszerűen nem fog meg az egész"

Mi? Nem fog meg téged a szeretet? Hisz a karácsony erről szól. A többi csak körítés.

"pláne nem vagyok hajlandó súlyos tízezreket ajándékozásra költeni"

Kézzel is készíthetsz ajándékot, ha sóher vagy. Vagy szimplán megbeszéled felnőtt ember módjára a rokonokkal, hogy te nem szeretnél ajándékozást, mert számodra csak nyűg (mert semennyire nem ismered a rokonaikat, hogy tudd, hogy minek örülnének)

Egyébként, ha csak egy könyvet, vagy egy szimpla kozmetikai ajándékcsomagot veszel, az is legalább 5 ezer forint.

ma 20:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Jav. rokonaidat..

Ajándékot lehet jelképes összegért is venni.

ma 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Ki szól meg és hogyan?
ma 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Fura amúgy a magyar, mert van köztük, akik ugyanúgy cselekszik, mint te (és ez jó dolog), de mégis ellentétes szöveget nyom, tehát letol, mert nem követed a többieket.

Tehát óvatosan, hogy ki mit mond.

ma 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!