Miért szólnak meg azért, hogy kihúzom magam ebből a kereskedelmi karácsonyi hisztériából évek óta?
Én sem költök. 100 ezret tettem félre karácsonyra, abban benne van a kaja is. Az utolsó szaloncukrot is vissza fogom piszkálni a mérlegről, ha egy fillérrel is többet mutat.
És a vicc, hogy megengedhetném magamnak, hogy többet költsek. De akkor sem.
Már most rosszul vagyok a boltokban a mézeskalács-csomagoktól és a girlandoktól. Ennek még nem is lenne itt az ideje..
Szerintem ez a kérdés merő túlzás és inkább tűnik hisztinek csak.
"kereskedelmi karácsonyi" így fejezték ki magukat, vagy ezt a kifejezést te költötted hozzá?
"egyszerűen nem fog meg az egész"
Mi? Nem fog meg téged a szeretet? Hisz a karácsony erről szól. A többi csak körítés.
"pláne nem vagyok hajlandó súlyos tízezreket ajándékozásra költeni"
Kézzel is készíthetsz ajándékot, ha sóher vagy. Vagy szimplán megbeszéled felnőtt ember módjára a rokonokkal, hogy te nem szeretnél ajándékozást, mert számodra csak nyűg (mert semennyire nem ismered a rokonaikat, hogy tudd, hogy minek örülnének)
Egyébként, ha csak egy könyvet, vagy egy szimpla kozmetikai ajándékcsomagot veszel, az is legalább 5 ezer forint.
Jav. rokonaidat..
Ajándékot lehet jelképes összegért is venni.
Fura amúgy a magyar, mert van köztük, akik ugyanúgy cselekszik, mint te (és ez jó dolog), de mégis ellentétes szöveget nyom, tehát letol, mert nem követed a többieket.
Tehát óvatosan, hogy ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!