Miért gondolják azt sokan, hogy ez az oldal panaszkodásra való?
Remek kérdés. Mert az emberek szeretnek panaszkodni, és aki panaszkodni AKAR, azt amúgy nem is érdeklik a segítő válaszok, tanácsok, meg se hallja.
"Kedvencem", amikor piti szarságokról hatalmas novellát írnak ide. Az ilyenekre válaszolni se szoktam, teljesen fölösleges.
Én rájöttem arra, hogy az ilyen emberrel akkor tesszük a legrosszabbat, ha sajnáljuk, mert akkor benne hagyjuk a mocsárban.
A mocsárból mindenkinek egyedül kell kimásznia.
A gonosz anyósos kiírásokat én is bírom. Azért is sz4r az anyós, mert levegőt vesz.. Majd kiderül pár komment után hogy anyósnál laknak, nem adnak bele a számlákba, elvárják hogy a dolgozó anyós vigyázzon a gyerekre mindig stb
Másik kedvencem a szomorú férj, aki rávette a jogsi nélküli nejét hogy költözzenek valami isten háta mögötti faluba. Gyerek is kellett, mert úgy kerek a történet. Majd csodálkozik hogy miért nem dolgozik a feleség, aki nem tud bejárni a városba mert nem úgy járnak a buszok és jogsija, kocsija sincs (nyilván pénze se rá) , a gyereket meg nem tudják hova tenni.
De a cimbinek a neje dolgozik! Hát hogy van ez?!
Meg is hízott, mert a semmi közepén még egy bolt sincs ahova el tudna sétálni, csak otthon ül. Na de a cimmmmbi neje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!