Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják azt sokan,...

Miért gondolják azt sokan, hogy ez az oldal panaszkodásra való?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést látok. De nem is fogadja meg a tanácsokat, hanem az IGEN, DE játszma elkezdődik rögtön. Magyarul csak panaszkodni akar, a segítséget nem fogadja meg. Nem keres szakembert se.

2022. márc. 20. 08:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy érdemben nem tudunk segíteni neki a mi hangulatunkat is lehúzza.
2022. márc. 20. 08:32
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Egyszerű a dolog, ne olvasd és kész.
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Remek kérdés. Mert az emberek szeretnek panaszkodni, és aki panaszkodni AKAR, azt amúgy nem is érdeklik a segítő válaszok, tanácsok, meg se hallja.

"Kedvencem", amikor piti szarságokról hatalmas novellát írnak ide. Az ilyenekre válaszolni se szoktam, teljesen fölösleges.

4/15 A kérdező kommentje:
Sok esetben nem is segítséget szeretne az illető, csak figyelmet. A kettő nem ugyanaz.
2022. márc. 20. 08:34
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az ömlesztett szarságok a kedvenceim, ahol anyóst/apóst szidják, ide leírja a szart, de a szemébe élőben már nem meri mondani az illetőnek. Ha leírjuk mit tegyen, jön a "kifogás" hogy de hát az unoka, a férjem anyja, blabla.... hihetetlen milyen buta emberek vannak.
2022. márc. 20. 08:35
 6/15 A kérdező kommentje:

Én rájöttem arra, hogy az ilyen emberrel akkor tesszük a legrosszabbat, ha sajnáljuk, mert akkor benne hagyjuk a mocsárban.

A mocsárból mindenkinek egyedül kell kimásznia.

2022. márc. 20. 08:37
 7/15 Humor Herold ***** válasza:
70%
Szóval panaszkodsz hogy mások panaszkodni járnak ide :)
2022. márc. 20. 08:37
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
De azért az gáz ha már férjes asszonyok, vagy férjek írkálnak ide tanácsért. Az ilyen hogy neveli a gyerekét, hogy kezeli a konfliktusokat?
2022. márc. 20. 08:38
 9/15 A kérdező kommentje:
7: Ez nem panaszkodás, hanem jogos kritika. Amúgy a panaszkodó, nyavalygó embereket el is neveztem hangulatgyilkosoknak.
2022. márc. 20. 08:45
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

A gonosz anyósos kiírásokat én is bírom. Azért is sz4r az anyós, mert levegőt vesz.. Majd kiderül pár komment után hogy anyósnál laknak, nem adnak bele a számlákba, elvárják hogy a dolgozó anyós vigyázzon a gyerekre mindig stb

Másik kedvencem a szomorú férj, aki rávette a jogsi nélküli nejét hogy költözzenek valami isten háta mögötti faluba. Gyerek is kellett, mert úgy kerek a történet. Majd csodálkozik hogy miért nem dolgozik a feleség, aki nem tud bejárni a városba mert nem úgy járnak a buszok és jogsija, kocsija sincs (nyilván pénze se rá) , a gyereket meg nem tudják hova tenni.

De a cimbinek a neje dolgozik! Hát hogy van ez?!

Meg is hízott, mert a semmi közepén még egy bolt sincs ahova el tudna sétálni, csak otthon ül. Na de a cimmmmbi neje...

2022. márc. 20. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!