Régen jobb volt ez az oldal?
Leginkább a kezdetekre gondolok vagy esetleg még az utána következő évekre.
Sokan mondták nekem, hogy átláthatóbb volt nem így nézett ki normálisabb volt a társaság stb.
Hogy vélekedtek erről? Van benne igazság?
Szerintem úgy 2016 után kezdett lejtmenetbee menni, amit az 1 évvel ezelőtti felületváltozás megerősített, igaz, akkor még jött a zárlat is, tehát összetett probléma.
A felhasználókon sokminden múlik, hogy mennyire gondolják a használatát komolynak: széttrollkodják, vagy komolyan veszik, és a rendet követve használják.
Esetleg a modik is aktívabbak lehetnének néha...
Ez az évek alatt elszenvedett trollkodásokra és beszólásokra érkező válaszreakció. Ez a folyamat önmagát generálja. Az interneten szocializálódott emberek körében elég gyakori jelenség.
Lényegesen jobb. Szerintem úgy 2013 körülig volt igazán jónak mondható.
Voltak felhasználók sokan, voltak kérdések, voltak válaszok. Csak úgy peregtek a kérdések a főoldalon. Nem mint most.
Szerintem a társaság is jobb volt. Most lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy mennyi troll van, meg kamu kérdés...Akkoriban semmi ilyen véleménnyel nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!