Regi GYK oldal hasznalok! Itt regen is ennyi rosszindulatu ember volt?
Xarj rá!
Én is ezt teszem. Meguntam,hogy leírok egy a munkámmal kapcsolatos kérdésre egy 100000000000%-ig valós,hiteles választ és lepontoznak 0%-ra és még a kérdező is leolt vagy nyíltan vagy priviben,hogy tahó és hazug vagyok,pedig a válasz jó,hisz abból élek,napi szinten azzal foglalkozom. Aztán persze jön egy az ezotéria rovatban felszopkodott...izé felpontozott majom a 80-90%-ával,benyög valami ordas baromságot és erre felpontozzák,mert ő 80-90%-os,tehát egy ZSENI lehet.
A moderátorokról nem is beszélve,azok is törölnek olyan kérdéseket és válaszokat amikkel semmi baj nem lenne.
én nagyon sokáig 72%-os voltam, sokan megismerték a válaszaimat (akkor még nem volt kint a nevem), voltam már lent 52%-on...
fura név nélkül elég jó %-om volt...viszont sokaknak nem tetszem és alapból meglátják a nevem és mínusz és el sem olvassák, hogy mit írok...ezt onnan tudom, hogy többen megírták...
viszont van a másik oldal is akik meg "szeretnek", vagy tetszik nekik a válaszom és ők meg felpontoznak...
De ahogy régen láttam úgy akkor is voltak ilyen jellegű dolgok...szóval nem most kezdődött...
viszont van megoldásom a lepontozás ellen csak nem tudom a gyk moderátorok mit szólnának hozzá :)
22F
kidman
jutalmad egy pacsi.
lefelé mutatva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!