Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Regi GYK oldal hasznalok! Itt...

Regi GYK oldal hasznalok! Itt regen is ennyi rosszindulatu ember volt?

Figyelt kérdés
Pluszba kerdeznem, hogy ha hasznos valaszt adok, csak epp xy-nak nem tetszik, mi az anyamnak pontoz megis le?! A kerdesem azert is irtam ki, mert regen evekig 89% voltam, mostanaban meg lassan lemegyek 70 ala.
2015. okt. 9. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Igen.
2015. okt. 9. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
A lepontozás az nagyon szokott menni, de nem kell vele foglalkozni, engem pl. egyáltalán nem érdekelnek a százalékok, de azt hiszem le is tilthatod, hogy látszódjon a százalékod. Régebben szerintem ugyanilyen volt egyébként az oldal.
2015. okt. 9. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, régen normális fórum volt. Alig volt troll. Akkor még szerettem ide járni, mert volt valami gondom, normálisan megválaszolták.
2015. okt. 9. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Xarj rá!

Én is ezt teszem. Meguntam,hogy leírok egy a munkámmal kapcsolatos kérdésre egy 100000000000%-ig valós,hiteles választ és lepontoznak 0%-ra és még a kérdező is leolt vagy nyíltan vagy priviben,hogy tahó és hazug vagyok,pedig a válasz jó,hisz abból élek,napi szinten azzal foglalkozom. Aztán persze jön egy az ezotéria rovatban felszopkodott...izé felpontozott majom a 80-90%-ával,benyög valami ordas baromságot és erre felpontozzák,mert ő 80-90%-os,tehát egy ZSENI lehet.

A moderátorokról nem is beszélve,azok is törölnek olyan kérdéseket és válaszokat amikkel semmi baj nem lenne.

2015. okt. 9. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

én nagyon sokáig 72%-os voltam, sokan megismerték a válaszaimat (akkor még nem volt kint a nevem), voltam már lent 52%-on...

fura név nélkül elég jó %-om volt...viszont sokaknak nem tetszem és alapból meglátják a nevem és mínusz és el sem olvassák, hogy mit írok...ezt onnan tudom, hogy többen megírták...

viszont van a másik oldal is akik meg "szeretnek", vagy tetszik nekik a válaszom és ők meg felpontoznak...

De ahogy régen láttam úgy akkor is voltak ilyen jellegű dolgok...szóval nem most kezdődött...

viszont van megoldásom a lepontozás ellen csak nem tudom a gyk moderátorok mit szólnának hozzá :)

22F

2015. okt. 9. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

kidman

jutalmad egy pacsi.

lefelé mutatva:)

2015. okt. 9. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 4 éve regisztráltam, és én azóta nagyon sok fura hozzászólást olvastam. Teljesen átlagos kérdésekre is írnak direkt sértő válaszokat. Egyszer beszélgettem egy sértegető emberrel privátban, és ő írta nekem, hogy csak szórakozásból csinálja. Gondolom ingerszegény környezetben él, ha ez az egyetlen szórakozása. A százalékok pedig semmit nem jelentenek. Mindenki úgy értékeli a választ, ahogy neki tetszik. Voltam 50% alatt is bőven.
2015. okt. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!