Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon nem bírom elviselni a...

Nagyon nem bírom elviselni a hideget, évről évre rosszabbul bírom novembertől áprilisig az ídőt. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Elmegy a kedvem a hidegben mindentől, sajnos csak enni van kedvem rossz időben. Nálam 20 foktol kezdődik az az ido amit el viselek. Mindig így volt. Mínusz fokban kell bàrhova mennem a sírás folytogat. Hogy szoktassam magam hozzá a hideghez? Még egy olyan ember nincs mint én aki ennyire nem bírja a hideget. Ráadásul olyan városban élek ahol hidegebb van mint átlag helyen. Sokat esik az eső..aaa ezek a téli őszi hónapok kikészítenek.

nov. 12. 11:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Az utóbbi pár évben egyre rosszabbul tűröm a hideget, ráadásul mostanában, ha jön a November, kehes leszek és kb áprilisig csak köhögök, fujom az orrom és szenvedek.
nov. 22. 13:10
 32/39 A kérdező kommentje:
Azóta még hó is esett😭😭
nov. 22. 16:38
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is rosszul viselem, ráadásul hidegallergiám is van 25 éve, tele vagyok csalánkiütésekkel 20 fok alatt és taknyom-nyálam egybefolyik, hiába szedem halomra a gyógyszart. Itthon úgy döngetem a fűtést, hogy az MVM lassan belőlem épít új székházat, ha pedig ki kell mozdulnom, vettem egy powerbankről fűthető télikabátot, amivel mérföldekkel túlélhetőbb lett 0 fokig az idő. De amikor ma este jöttem hazafelé, még így is belém fagyott a... Ja és férfi vagyok, átlag feletti mozgásteljesítménnyel és jó vérképpel.
nov. 22. 22:54
 34/39 anonim ***** válasza:
Wow, fűthető télikabát :) Ezt hol lehet venni?
nov. 22. 22:57
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
34: Auchanban akciós volt pár napja még, S-XL-es méretig, 14.990 Ft (powerbank nélkül). Ha a hosszabb fazonút szereted, akkor combközépig érő, szőrmés kapucnis is volt 19.990-ért.
nov. 22. 23:11
 36/39 anonim ***** válasza:
35-ös vagyok: egy 20.000 mAh-es powerbankről elmegy 8 órán át a kabát, a belső zsebbe rejthető el, ott kell bedugni a kábelt. Ami miatt ferde szemmel néznek rád, hogy világít balra, mellkas tájon egy fokozatvisszajelző led (kék - alacsony / fehér - közepes / piros - magas), így nem egyszer néztek robotnak, vagy Teletubbie-nak. :D
nov. 22. 23:17
 37/39 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jól hangzik és igazából nem is drágább mint egy bármilyen kabát, köszi.
nov. 22. 23:22
 38/39 anonim ***** válasza:

9# Elég vékony vagy. Hiányzik a hőszigetelés:)

Viccen kívül, segítene, ha híznál egy kicsit.

dec. 22. 09:10
 39/39 anonim ***** válasza:
Az öregség.
dec. 22. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!