Nagyon nem bírom elviselni a hideget, évről évre rosszabbul bírom novembertől áprilisig az ídőt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Elmegy a kedvem a hidegben mindentől, sajnos csak enni van kedvem rossz időben. Nálam 20 foktol kezdődik az az ido amit el viselek. Mindig így volt. Mínusz fokban kell bàrhova mennem a sírás folytogat. Hogy szoktassam magam hozzá a hideghez? Még egy olyan ember nincs mint én aki ennyire nem bírja a hideget. Ráadásul olyan városban élek ahol hidegebb van mint átlag helyen. Sokat esik az eső..aaa ezek a téli őszi hónapok kikészítenek.nov. 12. 11:05
11/29 A kérdező kommentje:
Szoktam sétálni de nem bírok sokáig mert fázok
nov. 12. 11:24
12/29 anonim válasza:
Amúgy itt a gyakorizók 90%-a nem érti meg ha valaki utálja a telet, hideget, zúzmarát, ködöt, fényhiányt, jeges esőt. Mert szinte mindenki szereti a telet, vagy a késő őszt. Úgy lepontozott mindenki egy másik kérdésnél, hogy én a nyarat és meleget szeretem. Ők meg 90 %-ban várták a telet, a hideget, a hóesést, és a kánikulában meg lehet dögleni. Persze a 40 fokot én se szeretem, de a kettő között van azért átmenet.
13/29 anonim válasza:
Csak mellékesen az előző által felvetett tömeghisztériához: én bezzeg 4 foktól 36 fokig jól érzem magamat. 32 fokig túrázok is. Én konkrétan ide születtem.
14/29 anonim válasza:
Megfelelő ruha kell. Ha fázol, akkor a nadrágod alá húzz aláöltözőt. Vegyél normális télikabátot, ami melegít, ne legyen rövid, ne legyen vékony.
Én is fázós vagyok, de ettől még nem utálom a hideget, mert normálisan felöltözöm és így egész jól bírom kint.
Otthon ha nem csinálok semmit, pl. olvasás, akkor pléddel betakarózom még pluszban.
Munkahelyemre hoztam be pluszban hosszú szőrmés kardigánokat. Azt felhúzom, ha fázom.
15/29 anonim válasza:
Tanulni vagyont szerezni messzi de melegebb élhetetlen környékre költözni ahol állandó áradás tájfun rovarinvázió babonás népek fülledség van .
16/29 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, talán a korral is jár ze.
17/29 anonim válasza:
13 Nem értelek, mikor lassan az év 100%-ában 36 fok felett és 4 fok alatt van a hőmérséklet kint. Nem sok marad neked 😆
Persze állhatsz mindig ugrásra készen hogy jó akkor csak hajnalban mész ki nyáron, meg csak délben mész ki ha süt a nap hidegben, de azért általában nemcsak akkor kell közlekedni.
18/29 anonim válasza:
Kérdező, kell több zokni vagy bélelt bakancs, bélelt nadrág, aláöltöző, elképesztő mennyiségű pulcsi és kabát, és így még eleged is lesz kint, csak az hogy sokan nyavalyogni fognak hogy miselinbaba vagy de azok szomorodjanak meg. Meg az hogy tök fárasztó és időveszteség ennyi ruhát felvenni, mennyivel egyszerűbb az a kis nyári ruha jó időben.
19/29 anonim válasza:
Szerintem az hogy vékony vagy, kevés zsírréteg van rajtad az se előnyös, meg ha valakinek nem jó a vérkeringése, illetve pajzsmirigy problémái vannak, mert ott termelődik egy hormon, ami a test hőháztartásáért felelős. Én például hiába öltözök fel, akkor is fázik például az arcom, a kezeim, már a tegnapi +1 +2 Celzius fokos hidegben is. De az érdekes, hogy bent viszont jobban bírom ha hűvös a szoba, mondjuk 16-17 fok. De egyes helységben +10 fok is volt. Azt is még viszonylag jól bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!