Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon nem bírom elviselni a...

Nagyon nem bírom elviselni a hideget, évről évre rosszabbul bírom novembertől áprilisig az ídőt. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Elmegy a kedvem a hidegben mindentől, sajnos csak enni van kedvem rossz időben. Nálam 20 foktol kezdődik az az ido amit el viselek. Mindig így volt. Mínusz fokban kell bàrhova mennem a sírás folytogat. Hogy szoktassam magam hozzá a hideghez? Még egy olyan ember nincs mint én aki ennyire nem bírja a hideget. Ráadásul olyan városban élek ahol hidegebb van mint átlag helyen. Sokat esik az eső..aaa ezek a téli őszi hónapok kikészítenek.

nov. 12. 11:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
38%
Pedig enyhék már a telek. Vitamin hiányos, egészségtelen lehetsz, vagy túl vékonyan öltözöl.
nov. 12. 12:46
 22/39 A kérdező kommentje:
Pedig annyi vitamint szedek és fogyasztok zöldséget gyümölcsöt minden nap. És bundás hosszú kabátom van. Szőrmés csukjàju.
nov. 12. 12:49
 23/39 anonim ***** válasza:
30%

#12:

Te meg azt nem fogod fel, hogy attól, hogy természeti dolgokat utálsz, nem fognak csettintésre eltűnni, hanem évről évre újra meg újra el kell viselned őket. Teljesen felesleges dolgokon hisztizel, és nem veszed észre, hogy rohadtul nincs értelme annak a bizonyos hisztinek, mert ezek a dolgok nem fognak soha eltűnni. Éretlen kisgyerekek szoktak mindent utálni. 😉

nov. 12. 13:16
 24/39 anonim ***** válasza:
35%

"Pedig annyi vitamint szedek és fogyasztok zöldséget gyümölcsöt minden nap. És bundás hosszú kabátom van. Szőrmés csukjàju."

Ja, gondoltam én hogy a vitamin nem megoldás mindenre. Pl itt van 23. Immunrendszere nulla, vagyis mínusz 8000 lenne, DE!

Ő ugye azt csinálja, hogy lépten nyomon parasztkodik mindenkivel, mindegyik után kicsit jobban kihúzza a fejét a saját seggéből, és kicsit javul a vacak szervezete. Másokon élősködik, aztán azt hiszi a vitamin miatt nem beteg.

Ezt is lehet csinálni, csak ehhez azért kell egy borzalmas személyiség, ami nem mindenkinek van.

Vagy pl találhatsz olyan dolgokat amik lelkesítenek, az is kicsit fel tud javítani. De tény hogy a káröröm és gonoszkodás a leghatékonyabb. Elég sokan ebből élnek.

nov. 12. 13:27
 25/39 anonim ***** válasza:
86%
Én tavaly tél elején éreztem először, hogy annyira még nem fáztam, mint akkor. Ugyanúgy fűtöttünk, mint előtte, de teljesen kifordult magából a hőérzetem. Itthon dolgozok. Elkezdtem aláöltözni, a tréningnaci alá vettem egy sztrecs gatyát. Póló helyett hosszú ujjút, arra tréningfelsőt. Amit még bevezettem (azóta is tartom), hogy a rendes zoknira ráhúzok egy igazi gyapjú zoknit, rengeteget jelent. Napi többször elkortyolgatok egy-egy forró teát itt az irodámban. (Előtte sosem voltam fázós, 18 fokban elültem az irodában egy szál pólóban és egy vékony tréninggatyában egész télen.)
nov. 12. 14:24
 26/39 anonim ***** válasza:
41%

#23 Látom te nem fogsz fel semmit. Annyi eszed van mint egy tyúknak. A hőség is természeti dolog, és azon hisztiztek itt rengetegen, hogy milyen rossz, és hogy mennyire várják már a telet, mert az sokkal jobb. Attól, hogy leírom, hogy nem szeretem, az attól még nem hisztizés te agyatlan. Nem fogok itt egy agyatlannak magyarázkodni, mert úgyse tudja felfogni. Egyébként az oldal lényege az lenne, hogy a kérdést feltevő kérdésére reagáljunk és válaszoljuk meg ,és nem az, hogy a többi választ

kritizáljuk! 😄😄😉🙄

Úgyhogy lekophatsz rólam! 😄

nov. 12. 18:11
 27/39 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki folyamatosan fázik, az nemcsak enyhe kényelmetlenséget okozhat, hanem fontos jele is lehet egészségi problémáknak. Az alacsony vérkeringés, rossz táplálkozás, hormonális egyensúlyhiány, rossz vérkép, a stressz és a szorongás mind hozzájárulhatnak a túlzott hidegérzet kialakulásához.
nov. 12. 18:17
 28/39 anonim ***** válasza:
nov. 12. 18:26
 29/39 anonim ***** válasza:
27 Vagy most jött Afrikából. Más meg Szibériából. Az a durva mikor valakik lehisztiznek valakiket csak azért mert pár fokkal más körülmények lennének ideálisak nekik. Elmebeteg dolog azt várni hogy mindenki egyforma legyen.
nov. 15. 22:41
 30/39 anonim ***** válasza:

Ugyanezt tapasztalom. 171cm/58 kg vagyok, sportolok (teremben is, de a hidegbe is kimegyek futni meg túrázni), az étkezéseim általában zöldségalapúak (emiatt vitamint se nagyon szedek), minden értékem rendben van, mégis annyira szörnyen tudok fázni.

Aki nem ilyen, az ezt sosem fogja megérteni, nem az van, hogy pici kellemetlenség, és veszek egy kabátot és megoldódik, hanem hidegek a végtagjaim 9 hónapon át, felkelek éjjelente arra, hogy fázok (vastag pizsamában és pulcsiban, dunna alatt alszom távhővel fűtött lakásban), és van valami fura kellemetlenség bennem, állandóan. Szó szerint a csontjaimban érzem a hideget, és tényleg évről évre egyre rosszabb.

Én egyetlen megoldást látok, az pedig a költözés melegebb helyre.

nov. 22. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!