Nagyon nem bírom elviselni a hideget, évről évre rosszabbul bírom novembertől áprilisig az ídőt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Elmegy a kedvem a hidegben mindentől, sajnos csak enni van kedvem rossz időben. Nálam 20 foktol kezdődik az az ido amit el viselek. Mindig így volt. Mínusz fokban kell bàrhova mennem a sírás folytogat. Hogy szoktassam magam hozzá a hideghez? Még egy olyan ember nincs mint én aki ennyire nem bírja a hideget. Ráadásul olyan városban élek ahol hidegebb van mint átlag helyen. Sokat esik az eső..aaa ezek a téli őszi hónapok kikészítenek.tegnapelőtt 11:05
1/28 anonim válasza:
Gyújtsatok be kintre pedig vegyél fel meleg kabátot
3/28 A kérdező kommentje:
2: nem
tegnapelőtt 11:17
4/28 anonim válasza:
De, szerintem nagyon sokan vannak akik gyűlölik a hideget, többek közt én is. De az ősz még semmi a télhez képest. Én is sokat gondolkodtam már rajta, hogy mit lehetne tenni ellene. De nem jutottam semmire. Talán elutazni melegebb helyre, de nincs rá pénzem, de az elköltötéshez sincs. Elvileg a sport, szauna, és szolárium segíthet, vagy fényterápia, D vitamin, hideg-meleg váltott zuhany.
5/28 A kérdező kommentje:
Hiába van begyújtva és öltözők melegen fázok.
tegnapelőtt 11:18
6/28 A kérdező kommentje:
Annyit csinálok hogy szoliba jàrok ott pár percig meleg van és még barnulok is.
tegnapelőtt 11:19
7/28 A kérdező kommentje:
Legszívesebben egész télen benn fekudnék egy szoli gépbe, ott jó meleg van.
tegnapelőtt 11:21
8/28 anonim válasza:
Nem vagy vérszegény? Kórosan sovány?
9/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az, sokat edzek itthon. Étvágyam az jo. 163 cm és 49 kg vagyok.
tegnapelőtt 11:24
10/28 anonim válasza:
Sok sportra lenne szükséged, meg naponta legalább egy óra sétára a szabadban (melegebben felöltözve), akkor a hötermelésed normálisan müködne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!