Sulisok! Szeretnétek, ha szeptembertől vagy legkésőbb novembertől újra digitális oktatás legyen?
Ez egy nagyon megosztott kerdes.
Vannak akik levelezon vannak, sok olyan beszamolot lattam, hogy orultek hogy nem kell allandoan sietniuk, ehetnek ebedet nyugodtan, tudnak kondiba jarni mert amikor hagyomanyos rend volt akkor rohanni kellett munkaba, aztan suliba, aztan haza este 11 re es a masnap meg indul reggel 6 - 7 kor. A digitalis oktatassal tobb idejuk maradt pihenni, tanulni, szorakozni. Ertheto.
Aztan vannak azok akik kb csak a tarsasag miatt mennek egyetemre, majd azt allitjak "tonkrement" az eletuk a digitalis oktatas alatt mert nem volt golyabal meg sportesemeny meg nem lathattak egymast eloben. Ez is ertheto bizonyos szempontbol, bar azt megjegyeznem, hogy azert voltak ott talalkak meg korlatozasok alatt is, na meg bulik is.
Aztan vannak az introvertaltak, akiknek aranyat ert ez az egesz hobelebanc, vegre nem kellett nekik tomegbe menni, nem kellett a buszon egymas szajaba lihegni a virust meg a bacit, nem volt akkora stressz, lehetett aludni, otthon lenni.
Meg azok is vannak, akik szinten orultek a digitalis oktatasnak, mert ezalatt az ido alatt peldaul hamarabb megcsinalhattak a szakmai gyakorlatot (foleg informatikusok). Vagy talaltak egy jo allast mert tobb idejuk lett es igy tobbet engedhetnek meg maguknak mint amikor reggel 8-tol delutan 4-ig bent kellett lenniuk.
2
Nem hordtalak el semminek, annyit irtam hogy fel kene nonod mert neked az a legnagyobb problemad hogy nincs golyabal meg sportesemeny.
Erre itt is felhivom a figyelmedet.
Csak te erre megsertodtel, meg nem voltal nagyon megerto azokkal szemben akiknek kedvezett a digitalis oktatas.
Megirom megint, nojjel fel.
"s egyébként is kizárt dolog, hogy legyen."
ezt már hallottuk egy párszor. nem lesz nem lesz-lett.
Most is-LESZ.
Nem, már nagyon szeretném visszakapni a régi életemet. Nagy szívás volt nekem ez érettségizős évemben.
De sajnos nem tartom kizártnak, hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!