Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az mennyire furcsa, hogy 29...

Az mennyire furcsa, hogy 29 évesen valaki még nem volt buliban vagy diszkóban?

Figyelt kérdés
Kicsit szorongásos is, meg kevés ismerőse van.
nov. 11. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

eléggé furcsa.

az egy dolog, ha valaki nem szeret bulizni, na de ennyi év alatt a legtöbben legalább egyszer-kétszer voltak buliban

nov. 11. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
azt meg itt a gyk-n csak félve merem leírni, hogy a vehemensen buliellenes arcokról később gyakran kiderül, hogy a megfelelő bulit a megfelelő emberekkel nagyon is képesek élvezni. vagy hogy igazából csak a szorongásaik gátolták őket korábban.
nov. 11. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

#9:

Szerintem meg neked kéne elfogadnod végre, hogy nem mindenki olyan, mint te.

nov. 11. 14:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 evesen se voltam
nov. 11. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Egy szóval se mondtam hogy nem fogadom el. Kimondottan az ellenkezőjét írtam. Csak annyit írtam hogy próbáld ki mielött utálod. Én se szeretem. 2-3 alkalommal voltam különböző budapesti szórakozóhelyeken. De adtam neki egy esélyt. Legalább tudom hogy nem tetszik. Nincs bajom nekem senkivel.
nov. 11. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
14 evesen osztalybuliban voltam utoljara buliba
nov. 11. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

"Csak annyit írtam hogy próbáld ki mielött utálod."

Én egy másik válaszoló vagyok.

Miért kell ahhoz bármit is kipróbálni, hogy eldöntsem, hogy utáljam, vagy se?

Pl. a cigit sose próbáltam, nem is fogom, elég ha kéretlenül is szagolom a cigifüstöt, pedig nem akarom. Utálom és kész.

Miért kell egy bulit kipróbálni? Nem mindenkinek olyan a stílusa, hogy most késztetést érezzen aziránt, hogy most kipróbálja, milyen a bulizás. Nem kötelező még mindig. A kérdező nem azt írta, hogy utálja, csak még sose próbálta, ennyi. Nem vagyunk egyformák.

Nem kötelező mindennek esélyt adni.

Pl. látok egy jóképű pasit. De látom, hogy cigi van a kezében. Esélyt se adok neki, mert nálam alap, hogy egy pasi ne dohányozzon. Lehet, hogy amúgy jó ember, meg tökéletes partner lenne, de nálam ezzel elvágta magát.

Amúgy meg a legtöbb szórakozóhelyen seggrészegre isszák magukat az emberek. Ez nem bulizás. A fősulis, egyetemi gólyaavatók is csak a lerészegedésről szólnak. Ezért se mentem egyikbe se.

Kb. 28 éves voltam, mikor párommal, életemben először voltam felnőtt szórakozóhelyen, ami ugye nem iskolai buli. 3-szor voltunk, nekem elég is volt. Nálam ennyi volt a diszkó.

nov. 11. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az. Nem mindenkinek közege a diszkó.
nov. 11. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!