Az mennyire furcsa, hogy 29 évesen valaki még nem volt buliban vagy diszkóban?
eléggé furcsa.
az egy dolog, ha valaki nem szeret bulizni, na de ennyi év alatt a legtöbben legalább egyszer-kétszer voltak buliban
#9:
Szerintem meg neked kéne elfogadnod végre, hogy nem mindenki olyan, mint te.
"Csak annyit írtam hogy próbáld ki mielött utálod."
Én egy másik válaszoló vagyok.
Miért kell ahhoz bármit is kipróbálni, hogy eldöntsem, hogy utáljam, vagy se?
Pl. a cigit sose próbáltam, nem is fogom, elég ha kéretlenül is szagolom a cigifüstöt, pedig nem akarom. Utálom és kész.
Miért kell egy bulit kipróbálni? Nem mindenkinek olyan a stílusa, hogy most késztetést érezzen aziránt, hogy most kipróbálja, milyen a bulizás. Nem kötelező még mindig. A kérdező nem azt írta, hogy utálja, csak még sose próbálta, ennyi. Nem vagyunk egyformák.
Nem kötelező mindennek esélyt adni.
Pl. látok egy jóképű pasit. De látom, hogy cigi van a kezében. Esélyt se adok neki, mert nálam alap, hogy egy pasi ne dohányozzon. Lehet, hogy amúgy jó ember, meg tökéletes partner lenne, de nálam ezzel elvágta magát.
Amúgy meg a legtöbb szórakozóhelyen seggrészegre isszák magukat az emberek. Ez nem bulizás. A fősulis, egyetemi gólyaavatók is csak a lerészegedésről szólnak. Ezért se mentem egyikbe se.
Kb. 28 éves voltam, mikor párommal, életemben először voltam felnőtt szórakozóhelyen, ami ugye nem iskolai buli. 3-szor voltunk, nekem elég is volt. Nálam ennyi volt a diszkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!