Az mennyire furcsa, hogy 29 évesen valaki még nem volt buliban vagy diszkóban?
Figyelt kérdés
Kicsit szorongásos is, meg kevés ismerőse van.nov. 11. 12:43
1/18 anonim válasza:
Miért lenne furcsa? Nem vagyunk egyformák, mindenkit más érdekel. Nem kötelező buliba meg diszkóba menni. Más szórakozási lehetőség is létezik.
2/18 anonim válasza:
Nem vagyok szorongó típus viszont kifejezetten utálom a diszkókat, a tömeg helyeket . Inkább egy biliârd, darts … ha már ilyesmi helyeket nézünk, úgyhogy nyugi , semmi baj nincs ezzel :)
3/18 anonim válasza:
Diszkóba 😂🥳 Senki nem jár diszkóba. általános sulidiszkó esetleg, de kétlem, hogy ilyen még létezik
4/18 anonim válasza:
Aham…mostmar “club “jelzőt aggatják rá , a lényege ugyan az.
5/18 Metionin válasza:
34 vagyok de amíg voltak még a hagyományos értelemben vett diszkók, akkor sem voltam. Sosem láttam értelmét, a mostani táncos szórakozóhelyek se vonzanak. Koncertekre megyek ha zenés kikapcsolódásra vágyom.
6/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem fura, nem kötelező bulizni járni. Én végigbuliztam a húszas éveim első felét, mert ahhoz volt kedvem, de másnak ettől még nem kell.
7/18 anonim válasza:
Szokatlan, de az ő dolga. Talán nem szereti az ilyet.
8/18 anonim válasza:
50 éves anyuka vagyok. Sok baráttal, nagy társasággal rendelkezunk. Szóval nem élünk egy unalmas életet. Utazunk, járunk szórakozni is (egymáshoz, wellnessre, külföldre, belföldre...) de életemben egyetlen egyszer voltam discoban 19 évesen.
Azóta a lábam be nem tettem ilyen helyre, annyira rossz élmény volt.
Szóval semennyire nem fura.
9/18 anonim válasza:
Furcsa. Az egy dolog ha elment, kipróbálta, nem tetszett neki és nem megy többet. De hogy meg se adja a lehetőséget neki, az nem jó tulajdonság.
10/18 anonim válasza:
Idestova 80 leszek, de ilyen helyen soha nem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!