Van egy furcsa megfigyelésem, vajon mi ennek az oka?
Velem is ugyanez a helyzet :( a következőkre jutottam, mások megjegyzései, illetve apával lefuttatott eszmecserék alapján:
(nem biztos, hogy rád is igazak, mivel itt most tényleg teljesen magamból indulok ki, de leírom, hátha hasznos lesz valakinek)
A koromhoz képest kislányosabb, törékenyebb, ártatlanabb a kisugárzásom, mint ahhoz az emberek szokva vannak, és 24 éves létemre, rendszeresen 16 körülinek tippelnek az emberek, ami nem baj, mert inkább fiatalabbnak, mint öregebbnek nézzenek. Csak.. emiatt meg vagy keresztülnéznek rajtam a korombeli fiúk, vagy néznek, de nem lépnek. Mert nem tudnak ezzel az egésszel mit kezdeni, ami miatt nem bántom őket, mert valószínűleg én is pontosan így lennék a helyükben, de attól még nem könnyebb a helyzet.
Velem is egy fokkal kedvesebben, vagy kimondottan kedvesen bánnak általában az emberek, idősebbek is rendszeresen mosolyognak rám, hozzám fordulnak segítségért a boltban, egyéb helyeken, de ezzel csak megint a kisugárzásomra kanyarodunk vissza.
Nem lehet, hogy nálad is valami hasonló lehet a háttérben?
Az is lehet, hogy a legtöbb helyen olyan kis visszahúzódó vagy, vagy kis törékenynek tűnsz vagy morcosnak, vagy úgy öltözködsz, hogy nem trűnsz lányosnak...
De az idősebbek tapasztalat alapján többet látnak benned, a színfalak mögé látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!