Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Félek a szomszédomtól! Mindig...

Félek a szomszédomtól! Mindig gyanúsan figyel! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Zárkózott emberek, mikor ide költöztek lecsereléték a léc kerítést olyanra, hogy 1 mm hely nincs közte, ne lássál be az utcáról semmit. 2 méter magas, csináltak elektromos kaput, a kocsiból ki szállni még nem láttam őket.

És volt, hogy dolgoztam, a kertben, felnéztem a házukra, és megmozdult a függöny. Valaki ott figyelt!

Sokszor láttam meg 1 pillanatra!

És gyanús ez mind! A kukát kirani sose látom csak hogy kint van, majd másnap reggel nincs. Ezek szerint éjszaka hordják be!

Kamerákat raktak fel a házra.

Ez gyanús nekem! És ijesztő! Mire fel ez a nagy bújkálás? Lehet valami zűrös ügyben vannak? Vagy el akarnak rabolni, és a vesémet kiveszik?!

Már parázok kimenni a kertembe!

2013. nov. 5. 12:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a redőnyt annyira húzzák fel, hogy ki leehssen kukucskálni alatta!
2013. nov. 5. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Kicsit üldözési mániád van. Fordulj pszichomókushoz.
2013. nov. 5. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

3-as: sokszor én is nyugtattam már magam, hogy biztos velem van a baj, én vagyok megbolondulva, de amikor a szomszéd furcsa kérdéseket és megjegyzéseket tett a napi szokásaimmal kapcsolatosan, engem is nagyon zavar.

Ez a helyzet engem is zavar és főleg azért, mert ezt bűntetlenül teszik. A napokban egy vicces pasi rokonom azt mondta, hogy neki is volt a lépcsőházban egy ilyen függöny mögül leskelődő öregasszony szomszédja, s azt csinálta egyszer, hogy amikor látta a függöny mögött, odaugrott és kinyújtotta neki a nyelvét :)). Az asszony jól megijedhetett, mert azóta sem spionkodik.

Az ilyen szomszédok sokszor irigyek és fogást akarnak rajtad keresni. Ez nem lüke beképzelés, ez sajnos a szomorú tény.

2013. nov. 5. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
A 70-80-as években amúgy úgy oldották meg az ilyet teljesen helyesen, hogy integettek a leskelődőnek és behívták a kertbe egy kis sütire és jól ki is faggatták, hi-hi :D
2013. nov. 5. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

valószínűleg vmi titkos melója van...ki tudja h milyen ember a szomszédod, azt mond el magáról amit akar...lehet ügynökségen dolgozó, vagy vmi bűnözéssel foglalkozó akárki, vagy bármi egyéb...lehet pl egy paranoiás milliomos, aki hétköznapi életre vágyott, de a rigolyáitól nem tud teljesen szabadulni.

valljuk be őszintén, egyik pillanatról a másikra, nem tud sok ember elektromos kaput, és új kerítést csak úgy felszerelni...:)

2013. nov. 5. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Már megkérdezted ugyanezt egy pár napja is, nem?

Szerintem a szomszédaid simán csak a mi környékünkről költöztek oda. Itt MINDENKINEK 2 m-es átláthatatlan kerítése van, némelyek még üvegszilánkokat is szórnak a tetejére (a miénken csak szögesdrót van). Riasztó, kamerák alap. Itt mifelénk ez a szokás, pedig nem csupa emberevők laknak ám a kerületben, sőt. A néhány emberevő ellen húzta fel a kerítést meg az elektromos kaput az összes többi lakó, aki nem emberevő.

A kukát meg bevihetik hajnalban, amikor dolgozni mennek.

Óriási acsargó kutyájuk nincs, amelyik minden alkalommal nekiugrik a kerítésnek, ha valaki elmegy az utcán? Meg mozgásérzékelős lámpa és rács minden ajtón, ablakon. Mert ha ezek nincsenek, akkor a te szomszédaid nem is olyan nagyon óvatosak.

2013. nov. 5. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!