Te mit tennél, ha meglátánád, hogy valaki az ablakból néz téged? Szoktam a szomszédokat, meg az utcán sétáló embereket nézni. Bunkóság? Megvernek egyszer?
Azt mondta a haverom, hogy ne csináljam, mert meglát egyszer valaki és jól elver.
De semmi törvénytelen nincs ebben. Nem a pucéran napozó szomszéd csajt bámulom a fa tetején, hanem csak unalmamban nézem, hogy mit csinálnak az emberek a szomszédban, utcán.
Azt mondta haver, hogy az a gyanús, hogy az ablakból figyelemmel kísérem őket.
Ha a kertbe kimegyek, és onnan nézem őket, azzal semmi baj nincs, de az ablakból függöny mögött állni, és nézni az durva, és ha meglát egyyzer valaki megvernek.
Te mit tennél, ha sétálsz az utcán, vagy nyírod a füvet, és meglátánád, hogy az ablakból néznek?
Ki lennél akadva? Meg akarnád verni azt aki az ablakból néz?
Ahogy előttem is írták, ha csak erre-arra nézelődsz, az nem zavaró; viszont ha nézelődés közben kipécézel magadnak egy embert, és őt figyeled, az már idegesítő.
Mi ezt a tesómmal kukkolónak szoktuk hívni. Volt egyszer egy nyaraláson egy szomszédunk, akinek rendszeresen az volt a szórakozása, hogy bámulta, mit csinálunk a teraszon. Micsoda kukkoló. xD
Én is szoktam megfigyelni, szerintem nincs vele semmi baj, ez benne van a természetünkbe,már akinek...
De van akit ez idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!