Hogyan tűnhetett így el az emberek számára ez a srác?
Nem tudom mennyire ismeritek a srácot és a történetét, linkelek videót. Larry Ely Murillo-Moncadáról van szó. Egy szupermarketben dolgozott még 2009-ben, ahol állítólag a szünetben egy hűtőszekrényre mászott fel időtöltés gyanánt. Valamiért beesett a hűtő mögé, valószínűleg elvesztette az egyensúlyát. Attól a naptól kezdve nyoma veszett. 10 évre rá megtalálták. Már évekkel előtte is bűzre panaszkodtak a vásárlók, de elintézték azzal hogy biztos csak valami ételmaradék vagy szemét van ott. Ilyenkor jut eszembe, hogyhogy nem tűnt fel senkinek hogy nem távozott az épületből? A biztonsági kamerák nem vettek fel semmit? Senki nem látott semmit?
A videó: [link]
Egyáltalán nem biztos, hogy egy átlagos szupermarket kamerája olyan sokáig rögzíti az adatokat és esélyesen nem az volt az első, amit a rendőrök kikértek, bizonyára több nap telt el minimum. Addigra ezek törlődhetnek.
Egyébként amcsi cikkekben azt írják, hogy a gyerek mentálisan nagyon nem volt rendben, eleve otthonról rohant el mezítláb télen. Ki tudja, milyen paranoid roham közepette gondolta jó ötletnek, hogy oda bebújjon és ha azt hiszi, hogy üldözik, akkor kiabálni sem fog. Elvileg ugye fejre esett, tehát az is lehet, hogy elvesztette az eszméletét és nem is tudott segítséget kérni vagy sérült állapotában olyan halkan, hogy nem hallatszott a gépek zajától (ezt is amcsi cikkek írják). Nagyon sajnálatos és peches eset, de őszintén szólva nekem sem a munkahelyén egy hűtő mögött jutott volna eszembe keresni…Bár nem vagyok rendőr, az tény.
Nyitott raktárajtók, hentespultok közelében meg éreztem már én is olyan penetráns rohadt szagot, hogy majd felfordultam, de tudtommal nem került elő hulla sehonnan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!