Hány helyen rontottam el a sráccal?
Jelenleg ott tartok, hogy nem tudom eldönteni, hogy az egészet képzeltem vagy tényleg lehetett volna-e valami, úgyhogy ennek fényében, objektíven nézzétek a leírtakat!
A szóban forgó srác az évfolyamtársam, akit egy évig egészen konkrétan észre sem vettem annak ellenére, aztán el nem tudom képzelni, hogy mi történhetett, de egyszer csak lett vele egy megérzésem. Utána kis ideig nem találkoztunk, aztán pedig szinte mindig. Jött ki a mosdóból és jött velem szembe, törölte a kezét a nadrágjába, aztán meglátott hirtelen abbahagyta és csak néztük egymást. Aztán amikor aznap újból találkoztunk, akkor megint nézett vagy közel állt meg mellettem. Vagy órán arra lettem figyelmes, hogy miközben arra figyelek, hogy mit szól hozzá az előadáshoz más, addig ő engem néz.
Nem tudom, hogy ezek jelenthettek-e bármit is, de közben nekem nagyon megtetszett. Ami viszont mindig elbizonytalanított, hogy mindig komoly arckifejezéssel nézett, ezért én sem mertem mosolyogni, így semmi nem is lett az egészből.
Sok kérdés merül fel bennem ezzel kapcsolatban, hogy ti ezt az egészet miként értelmeztétek volna, egyáltalán megütötte volna-e az ingerküszöbötöket, egy fiú miért csinálja ezt, ha igazán nem is ismer engem (lány) és nem is lép, ezek szemezések lettek volna-e stb.? Írjátok le a meglátásotokat, kíváncsi vagyok!
Ha az arckifejezésen semmi egyértelműen pozitív nem volt (értsd: nem mosolygott rád, nem volt vidám), akkor szemezésnek semmiképp sem nevezném.
A leírtak alapján nekem inkább a megütközés szó jut eszembe, így én ezt nem venném annak, hogy ő bármilyen "üzenetet" akart volna átadni neked ezzel a viselkedésével. Szerintem feltűnt neki, hogy nagyon nézed, és zavarba jött tőle, esetleg kíváncsi, hogy te mit akarsz tőle. Azt ennyiből nem lehet felmérni, hogy ha te több jelet adsz neki (pl mosolyogsz rá), akkor arra lépett volna-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!