Ezt én rontottam el?
Figyelt kérdés
Heteken keresztül nézegettük egymást egy férfival, de nem történt semmi. Nekem volt egy megérzésem, hogy lehet tetszem neki, azért nézegetjük egymást. Egyszer sem mosolyogtam rá vagy jeleztem felé, hogy nekem ő szimpatikus, de ő sem. Az online térben kicsit bátrabb vagyok, ezért küldtem neki egy jelölést, de nem fogadta el. Szerintetek én rontottam el?2024. júl. 22. 22:57
1/20 anonim válasza:
Lehet, hogy el is lett volna, de most már mindegy.
2/20 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy azért nézett, mert tetszettél. Lehet azt nézte, "mit bámul ez"
Lehet, van valakije, azért nem jelölget mert otthon satuba fogták a dákóját.
Lehet, nem is látta a jelölést, mert tesz magasról az online térre.
4/20 A kérdező kommentje:
#3 Ez elég valószínű.
2024. júl. 22. 23:58
5/20 A kérdező kommentje:
#1 Nem értem.
#2 Nem bámult őt, sőt volt, hogy ő figyelt engem és ezt vettem észre.
2024. júl. 23. 00:02
6/20 A kérdező kommentje:
bámultam*
2024. júl. 23. 00:02
7/20 anonim válasza:
Elrontottad, mert soha nem fogod megtudni látta a jelölést vagy nem, ugyanis az online tér egy kalap szr. Vond vissza és ha látod mondd neki hogy véletlenül bejelölted elnézést, de lehet észre se vette.
8/20 anonim válasza:
Az egy pillantásból lejön ha valaki tetszik a másiknak, de lehet van barátnője, és jobb tőled.
Vagy nincs barátnője, de kevés vagy hozzá.
Sok oka lehet.
A kommunikáció többre vezetne, mint a találgatások.
9/20 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=uT2YAs4901k
"Már megint elmentünk egymás mellett
Másról beszélsz te és másról én
Egy kicsit nézz csak rám, nagyon kérlek!
Nem is tudod mennyire szeretném"
10/20 anonim válasza:
Ne jeloléseket kuldozgess neki hanem ird meg mit akarsz tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!