Ezt én rontottam el?
Figyelt kérdés
Heteken keresztül nézegettük egymást egy férfival, de nem történt semmi. Nekem volt egy megérzésem, hogy lehet tetszem neki, azért nézegetjük egymást. Egyszer sem mosolyogtam rá vagy jeleztem felé, hogy nekem ő szimpatikus, de ő sem. Az online térben kicsit bátrabb vagyok, ezért küldtem neki egy jelölést, de nem fogadta el. Szerintetek én rontottam el?2024. júl. 22. 22:57
11/20 A kérdező kommentje:
Már nem írok neki semmit, csak a jövőre nézve gyűjtöm a tapasztalatokat.
2024. júl. 23. 13:16
12/20 anonim válasza:
Adj neki jelet, nyald meg a fogadat!
13/20 anonim válasza:
Én is csak későn tanultam meg, hogy ilyen helyzetekben egyértelmű jelet kell adni, különben könnyen félreérthetővé / nem egyértelművé válik a helyzet. Például mosolyogj rá, nyiss felé, kezdj vele beszélgetni, amint arra alkalmad adódik.
14/20 anonim válasza:
"A nő jelez, a férfi lép, a nő dönt!"
15/20 anonim válasza:
De valamikor a nő lép, az is hatásos tud lenni!
16/20 anonim válasza:
A női jelzés azt inkább hagyjuk, mert már nem merem megigazítani a hajam bárhol ahol emberek vannak, meg nézni akárhová, meg enni se nagyon mert az is jelzés ha beharapom a számat közben. Ezek a jelzésekre ugrások marha idegesítőek. Kérdezze meg szépen ha érdeklődik, meg a nő is kinyithatja a száját mármint a beszédre gondoltam nem a jelzésekre.
17/20 anonim válasza:
Nem kell ránézni és akkor csinálhatsz bármit.
18/20 anonim válasza:
Aha és akkor hogy közlekedsz ha nem nézel senkire? Iskolában is egy srác szentül hitte hogy tetszik mert néha bement a látómezőmbe mikor pl megyek előre és nézek merre is megyek. Vannak akik mindent jelnek vesznek. Inkább ne legyen semmi jel, csak az egyenes beszéd.
19/20 anonim válasza:
Te döntésed. Aki érdekel ott általában jelen van a szemkontaktus is.
20/20 anonim válasza:
Én mondjuk nem jelöltem volna be, de ennek ellenére szerintem nem rontottál el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!