Ugye ezzel nem rontottam az esélyeimen? 24/ff
Figyelt kérdés
Hónapok óta udvarolok egy lánynak, most 22 éves. Direkt be szoktam menni hozzá az üzletbe, hogy segítségkérés címszó alatt váltsak vele néhány szót. Annyira ártatlan reakciói vannak. Soha nem volt kapcsolata, még csak nem is csókolózott. Ma, amikor megköszöntem a "segítséget", majd a pénztárhoz indultam, elég merész dolgot csináltam, de szívből remélem, hogy ezzel nem rontottam a jól alakuló dolgokat. Homlokon csókoltam, mire ő paradicsomvörös lett, lesütötte a tekintetét és dadogni kezdett egy esetlen "szívesen"-t. Egyszerűen meglátom és végem van, nagyon szeretem.2024. febr. 11. 01:03
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, de beszélgess is vele normálisan, ez után illene elhívnod valahova már és nem csak a boltban “feltartanod”. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!