Miért húzták az időt?
Figyelt kérdés
Mentem le a kisboltba és két fiú tartózkodott a boltban, már meg vették amiket akartak és már mi következtünk, de még nem mentek ki még ott álltak mellettem pedig meg vették amiket akartak és még utána valamit vettek tehát húzták az időt nagyon nagyon
De még mindig nem értem hogy miért?
jún. 25. 20:14
3/8 anonim válasza:
Te magad irod hogy utána még vettek vmit. Nyilván kimaradt vmi igy fizettek megvárták hogy végzel es ujra vettek vmit ami kimaradt.
4/8 A kérdező kommentje:
#3 hát nem tudom. Még ott mindent meg néztek mit tudnának venni hogy húzzák az időt
jún. 25. 20:38
5/8 anonim válasza:
"Még ott mindent meg néztek mit tudnának venni hogy húzzák az időt"
Szerintem az történt, hogy a két srác elment vásárolni, majd kifelé menet rájöttek, hogy még szeretnének pár dolgot, de közben észrevették, hogy az utánuk következő csaj vásárlás helyett kizárólag azzal foglalkozik, hogy merev tekintettel őket bámulja, ettől annyira zavarba jöttek, hogy elfelejtették, mit akartak még venni.
6/8 anonim válasza:
Lehet maradt még náluk pénz, az elado nem vágta le hogy nem 18 ak, de a pénz nem elég egy jo piára, csak vmi pancsoltra, de az meg nem lenne az igazi, es hát igy nehez eldönteni. Es hát az a csaj meg lesi hogy mit veszunk nehogy beköpjön az eladonak mikor húz már el.
8/8 anonim válasza:
Gondolom azért tetted fel ezt a bugyuta kérdést mert úgy érezted miattad húzták az időt h téged bámulhassanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!