Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak hogy mikor...

Mit csináljak hogy mikor szemezni próbálok a srácokkal akkor ne nézzenek el?

Figyelt kérdés
Sokszor néznek engem de amikor közelebb kerülnek hozzám akkor nem néznek rám, zavarba jönnek , de azt mondani nem mondhatom hogy nézzél már ide. Nem értem miért csinálják

nov. 7. 17:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én se bámulok sokáig a nő szemébe elveszem a tekintetem de tört másodpercben mérve tovább bámulom azt aki tetszik ennyi. :D
nov. 7. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Szeretnék tanácsot adni, de ez igazából olyan, hogy rá kell érezned, hogy hogy kapd el pont az ilyen bámulásból a tekintetet.

Nem tudom, hogy ebben bárki tud-e érdemleges választ adni.

nov. 7. 18:43
 13/21 A kérdező kommentje:

#10indulj ki magadbol!!

Aki számodra érdektelen azt szoktad hosszasan bámulni?

nov. 7. 18:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki érdektelen azt nem nézem sokáig csak nézelődök szimplán.
nov. 7. 18:58
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 ennyi. De ők mondom bámulnak amikor nem látom.
nov. 7. 19:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtam meg sokat köszönöm 😄🤣
nov. 7. 21:05
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
A szemezés az másmilyen játék, mint a "nézzünk farkasszemet"! Ne bámuld meredten, hanem nézz rá szemérmesen. Kapd el a takinteted, majd nézz vissza, pillanatra mosolyodj el, nézz félre, majd vissza megint. Jelszó: szemérmesség, játékosság, pajkosság, nőiesség
nov. 7. 21:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell mosolyognod, mert egy férfi a nézésért akár pofont is kaphat, de csúnya szavakat mindenképpen.
nov. 7. 23:42
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Gyere szemezz velem. Aki hamarabb elnéz annak le kell húznia egy felest 😂
nov. 8. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem értem, hogy honnan tudod, hogy bámulnak egyfolytában, ha akkor nem is nézel rájuk? Nem lehet, hogy nem is bámulnak? Ha ránézel ezekre a pasikra és az összes elnéz kivétel nélkül, akkor nem beijednek, hanem semleges vagy. Nem érdekled őket.. tehát nem bámulnak, csak te hiszed azt.
nov. 8. 11:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!