Mit csináljak hogy mikor szemezni próbálok a srácokkal akkor ne nézzenek el?
Figyelt kérdés
Sokszor néznek engem de amikor közelebb kerülnek hozzám akkor nem néznek rám, zavarba jönnek , de azt mondani nem mondhatom hogy nézzél már ide. Nem értem miért csináljáknov. 7. 17:49
1/21 anonim válasza:
Kellemetlen, ha azt hiszi a nő, hogy bámulom, ezért én sem teszem tapintatból.
Nyilván, ha tudnám, hogy vevő rám, mondjuk kacsintana, vagy rém mosolyogna kedvesen, akkor más lenne a helyzet, de ismeretlenül jobb nem tolakodni.
2/21 A kérdező kommentje:
#1 de hát én rá nézek de amikor észre veszi el kapja a tekintetét
nov. 7. 17:53
3/21 anonim válasza:
Csak " titokban" lesnek, nyíltan már nem vállalják fel hogy tetszenél vagy akarna vmit.
Normal esetben tarsalogni kéne ismerkedni kéne meer sokszor a bámulás szemezés szül zavart helyzeteket ahelyett hogy nyíltam elcsacsognátok vagy akármi.
4/21 A kérdező kommentje:
#3 hát az gáz! 🤣
nov. 7. 18:10
6/21 A kérdező kommentje:
#5 nem feltétlen
nov. 7. 18:18
7/21 A kérdező kommentje:
#5 hát csak úgy rá nézek
nov. 7. 18:21
8/21 anonim válasza:
Akkor mit vársz? :O
Gondolatot senki sem tud olvasni.
Ha nem adsz jelzést, hogy nyitott lennél valamire, akkor ne csodálkozz!
9/21 A kérdező kommentje:
#8 de amikor meg nem nézek oda akkor meg bámulnak, le se veszik rólam a szemüket csak amikor észre veszem
nov. 7. 18:32
10/21 anonim válasza:
Vagy nem zavarba jönnek, hanem totál érdektelen vagy számukra. Bár igaz, attól is zavarba lehet jönni, ha valaki többet lát bele egy szimpla nézésbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!