Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Tivy ilyen Tik Tok...

Ki az a Tivy ilyen Tik Tok videói is vannak?

Figyelt kérdés

Kb 35 körüli csávó. Annyit írtam neki face en hogy szerintem undorítóak a videói és ő erre mindjárt minden csúnyát írt nekem vissza. Meg hogy ő megkeres bárkit meg megverne meg ilyenek...

Ki ez valaki ismeri jobban?

ma 07:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Annyit tudok, hogy egyszer a való világban volt, már nem emlékszem melyik évadban. De ahogy pár hónapja láttam ahhoz képest is teljesen ki van kattanva, mint amennyire akkor volt.

Ne foglalkozz az ilyenekkel, nem éri meg.

ma 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Való világba azért hívták meg, mert előtte pár hónappal felkapott mém volt a videóival. Ha 2016 körül voltak tizen-huszonéves ismerőseid, és bármilyen kontextus nélkül ismételgették a "szökik a málna", "ostor ez a láb", "mi van negatív" szlogeneket, annak ő az értelmi szerzője.

Ha nem tudod kicsoda, miért nézed a videóit és kommentelsz alá, provokálod őt? Te sem vagy különb.

ma 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Asszem megtaláltad aszintedet 😂😕
ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!