Egy velem egyidős fiúra ráírok tiktokon, hogy tök jók a videói, ugye azt nem fogja félre érteni?( nem akarok rámenős lenni, de tényleg a legjobb videós sztem) Rá szabad írni így egy idegenre?
Figyelt kérdés
Már ismerősök vagyunk tiktokon. Az bíztató jel, hogy nagyon sok követője van és ő keveset követ, viszont engem vissza követett.?szept. 27. 16:25
1/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktam palikra rá írkálni, de ezt most nem bírom ki, hogy ne írjak. Hogy írjak, rá hogy ne tünjek rámenősnek?
szept. 27. 16:26
2/19 anonim válasza:
Ha ráírsz és felkapottabb úgyis mindenki tudja és ő is, hogy mi célból teszed, ezt hiába is tagadod…
Napi több ilyet kap, nem fogsz kitűnni a tömegből már ne haragudj. Max elviszi egy estére a kis rajongóját aztán kalap kabát.
Inkább várj még 2-3 hetet, hogy lecsillapodj aztán belátod fölösleges az ilyesmi..
3/19 A kérdező kommentje:
azért nem felkapott sztár videósról beszélek...
szept. 27. 16:33
4/19 anonim válasza:
Oké
Ha van 1-2-3 ezer követő abból szerinted mennyi teszi ugyanezt? Ha csak napi 10 akkor mivel lesz jobb?
5/19 anonim válasza:
Nem fogja félreérteni, teljesen egyértelmű lesz számára is, hogy szexuális motiváció áll a háttérben.
6/19 A kérdező kommentje:
Csak annyit írok, hogy szia tök jók a videóid.
szept. 27. 16:46
7/19 A kérdező kommentje:
csak azért akarok privibe írni neki, nem a videója alá, mert kitudja.. jobb privi ahol nem látja más. Én azt akarom, hogy csak ő lássa.
szept. 27. 16:49
8/19 anonim válasza:
És "csak ennyit" minek írnál meg neki? Gondolom, arra számítasz, hogy ebből (minimum) egy beszélgetés kerekedik, nem? Tetszik neked egy veled egyidős Tik-Tok-os srác, hát írj neki a videói ürügyén, aztán a többi kiderül. Csak akkor nevezzük nevén a dolgokat, valljuk meg a céljainkat. Illetve az is egy fontos aspektus, amit a korábbi válaszoló említett, hogy ezek a kisebb-nagyobb "influenszerek" hajlamosak kihasználni a rajongóik khm... szeretetét, úgyhogy azért érdemes óvatosnak lenni.
9/19 anonim válasza:
zalichad -re akarsz írni? Csak mert ő Michael Jackson valójában!
10/19 A kérdező kommentje:
Dehogy rá, nem is ismerem őt xd
szept. 27. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!