Én azt vettem észre, hogy a TIK TOK tele van koldulós videókal? Mindenki csak koldul a làjvjàban...
Figyelt kérdés
Màr nagyon taszító az egèsz platform ez miattszept. 7. 15:42
1/8 anonim válasza:
Az algoritmusod az oka. Én egy ilyet se kapok.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha algoritmus ha nem akkor sokan koldulnak élőben..
szept. 7. 16:41
3/8 anonim válasza:
Azért koldulnak, mert van aki hajlandó fizetni - ezért megéri csinálni is. Így egymást generálja a kereslet és kínálat, ez nem fog változni amíg tömegek képesek így eltartani másokat.
4/8 anonim válasza:
Inkább az a taszító, aki az ilyen semmirekellőknek pénzt küldözget. Eszembe nem jutna bárki ilyennek egy forintot is küldeni, csak hogy ő nyerjen meg egy "párbajt". Könnyű pénzszerzési lehetőség.
Elég szomorú, hogy a folyamatosan koldulók sokkal több pénzt keresnek így, mint egy normál dolgozó ember.
5/8 anonim válasza:
#4: megdolgozik ő is érte, csak közben a lelkét és emberi mivoltát árusítja ki a nagyközönségnek, hosszú távon nagyobb árat fizet ezzel. Jó pár éve tart már ez az influencer jelenség, hogy be lehessen ismerni, nem csak fizikai vagy szellemi munkából lehet megélni, ha van gyomrod máshogy csinálni.
6/8 anonim válasza:
#5: Mondjuk engem a "normál" influencerek nem zavarnak.
Tiktokon a Noryna félék zavarnak. Mire fel küldik nekik a több tízezer/százezer forintot?
Gyomor tényleg kell az ő viselkedésükhöz.
(4-es voltam)
7/8 anonim válasza:
Én sosem kapok live-ot, pont ezért, mert mindegyik ilyen, és mindegykre „nem érdekel”-t nyomok. Egy idő után abbamarad, és max ilyen havi 1-2x próbálkozik beaz algoritmus, dehelyreteszem, és jó
8/8 anonim válasza:
Én bevallom, szoktam nézni párbajozós "koldulós" lájvokat.De nem vagyok hajlandó egy coinnyi ajándékot sem küldeni. Csak lájkolok max. Egyre természetesebb dolog már, és sokan erre rendezkednek be, és ebből élnek meg a legnagyobb támogatottságúak. Akik havi 2-3 milliót is megkeresnek vele.Bár ez is oda vissza alapon működik többnyire, ha kap egy másik lájvozótól koint, azt visszaadja. Van aki nem az ajándékokért lájvozik, vagy olyan kevés, hogy nem éri meg kiváltani sem, az valakinek elküldi aki szimpatikus. De vannak olyanok is, aki havi több tízezret elköltenek ajándékokra, hogy kedvenceiket tudják támogatni. De van olyan is, aki nagyon tehetős, és mindenkinek dob, aki ismert, és abban leli örömét, hogy nagyzolhat a pénzével minél több ember előtt, és ezekben a körökben "tiszteletet" szerez, és elismerően konstatálják, hogy hú, ez egy 43-as szintű ajándékozó. ( Az 50-es szint a legmagasabb, amihez több százmillió ft értékben kell ajándékokat elküldeni hozzá)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!