Miért lustultam el?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, egész nap fekszek ,néha kimegyek sétálni,de arra is nehezen veszem rá már magam. Edzéshez is sajnos lusta lettem .Mindig álmosnak érzem magam, éjjel nem tudok jól aludni, korán ebredek. Mindig csak ennék meg feküdnék. Mi lehet a bajom? Változatosan taplalkozok amúgy és vitaminokat is szedek. Állandóan a fekvest meg a kaját kívánom. Hogy lehetek újra lendületes?okt. 28. 21:06
1/13 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál nem találtak semmit ,egészséges vagyok. Akkor miért nem múlik a lustaság?
okt. 28. 21:07
2/13 A kérdező kommentje:
Betegségem nincs
3/13 A kérdező kommentje:
Napi 2 kávét iszok
4/13 A kérdező kommentje:
Ha neki állok tornázni rögtön abba is hagyom mert kapkodom a levegőt, pedig 1 hónapja meg fitt voltam. Ami régen is volt hogy mire felértem a lépcső tetejére lihegek
okt. 28. 21:09
5/13 A kérdező kommentje:
Átlagos alkatom van sőt inkább vékonyabb vagyok. 162 cm és 48 kg
okt. 28. 21:10
6/13 anonim válasza:
Lelkileg-érzelmileg (önbizalom, stressz stb.) hogy állsz?
7/13 anonim válasza:
Demotivaltsag. Lelkileg vagy elfaradva
8/13 anonim válasza:
long covid :D amúgy szezonális depresszió, vagy élethelyzetedben stagnálás, tán nem is depesszió, hanem amiről még kevesebbet beszélünk, az francia szóval ennui, magyarul talán krónikus közönyként szokták mondani. Sportolj, élvezd a munkád, járj inspiráló társaságba. Mindenkinek vannak ilyen időszakai, ha sokáig tart, vagy rendszeresen visszatér, akkor van gond. Pár ülés egy pszichológussal vagy akár kognitív viselkedésterápiával picit ismeretes coachcsal is be tudja bikázni a lelki motort.
9/13 anonim válasza:
A kávét, meg hasonló cuccokat hagyd el.
Fogamzásgátló?
Nehéz lesz a kávéról leszokni, de muszáj.
Mindenütt azt olvasod a neten róla, milyen jó, ártalmatlan, sőt, még tovább is élsz tőle....
Fenéket, egy halálos méreg.
Lebontja az izomzatot, szórakozik a kortizol hormonnal(stresszhormon), erős vízhajtó, vércukor szinttel vacakol erősen.
Nekem autószerelőként kell néha doppingolnom magam, ehhez képest többet ártott ez a sz.r, kibabráltam magammal.
10/13 anonim válasza:
162 cm és 48 kg? Bmeg egyél, mert ez a bajod. Nincs energiád, mitől is lenne? Vitamindús étel, meg ch is kell, mindjárt jobban leszel, amint nem leszel ilyen kórosan sovány.
Persze hogy csak fekszel, mert 48 kg-val ennyire van energiád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!