Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lustultam el? Mit...

Miért lustultam el? Mit tehetnék azért, hogy több energiám legyen?

Figyelt kérdés
Mindig csak ülni, filmezni, feküdni, zenét hallgatni és enni van kedvem. Ha edzek akkor is abba hagyom a mozgást rövid időn belül. Nem tudom mi történt velem, nagyon ellustultam. Nem ilyen voltam.

jún. 7. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Lehet a rák jele is.
jún. 7. 13:08
 2/12 Kedves Vezető ***** válasza:
58%
Öregszel.
jún. 7. 13:14
 3/12 A kérdező kommentje:
20 évesen na ne viccelj!
jún. 7. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor van ilyen, amikor ki vagyok égve, nem élvezem a napokat csak eltelnek, általában olyankor van ez, amikor a munkahely annyira leszív, hogy semmi kedvem a szabadidőmben semmihez. Ilyenkor szoktam új munkahelyet keresni. Most pl semmi problémám, nem régóta vagyok egy új helyen, tele vagyok energiával, ma szabin vagyok, máskor volt, hogy csak döglöttem egész nap a Netflix előtt, ma már voltam ügyet intézni, most nemsokára nekiállok rendbe rakni az erkélyt, aztán elmegyek bevásárolni is, volt más programunk is mára, de a párom kicsit rosszul van, szóval az lehet elmarad, úgyhogy lehet később már csak főzök valamit meg olvasgatok.
jún. 7. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg nem hajtottad magad túl valamilyen módon az elmúlt időben? Vagy történt valami, ami nagyobb volumenű, de valamilyen okból nem foglalkoztál vele kellően?
jún. 7. 14:45
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Tipikus depressziós magatartás.
jún. 7. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Én csak belefáradtam ebbe az életnek csúfolt "játékba", teperésbe, de ez engem megnyugtat, inkább lusta vagyok minthogy a sok mérgezett egérrel foglalkozzak és dupla annyi idős is vagyok.
jún. 7. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A meleg idő hozzájárul ehhez, tágulnak az erek, esik a vérnyomás, pulzus.

Ha meg szedtél fel pár kilót, akkor mindez hatványozva, a zsír beleszól rendesen a hormonháztartásba, cukor-anyagcserébe.

De lehet valami rendszeres fito-ösztrogén élelmiszer beviteled, az is blokkol pár receptort, amihez normál szteroid kötődne helyette.

jún. 7. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Társaság hiánya?
jún. 7. 16:41
 10/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Esetleg vashiàny? Vérképed, vérnyomàsod rendben?
jún. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!