Miért lustultam el? Mit tehetnék azért, hogy több energiám legyen?
Figyelt kérdés
Mindig csak ülni, filmezni, feküdni, zenét hallgatni és enni van kedvem. Ha edzek akkor is abba hagyom a mozgást rövid időn belül. Nem tudom mi történt velem, nagyon ellustultam. Nem ilyen voltam.jún. 7. 13:05
3/12 A kérdező kommentje:
20 évesen na ne viccelj!
jún. 7. 13:58
4/12 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyen, amikor ki vagyok égve, nem élvezem a napokat csak eltelnek, általában olyankor van ez, amikor a munkahely annyira leszív, hogy semmi kedvem a szabadidőmben semmihez. Ilyenkor szoktam új munkahelyet keresni. Most pl semmi problémám, nem régóta vagyok egy új helyen, tele vagyok energiával, ma szabin vagyok, máskor volt, hogy csak döglöttem egész nap a Netflix előtt, ma már voltam ügyet intézni, most nemsokára nekiállok rendbe rakni az erkélyt, aztán elmegyek bevásárolni is, volt más programunk is mára, de a párom kicsit rosszul van, szóval az lehet elmarad, úgyhogy lehet később már csak főzök valamit meg olvasgatok.
5/12 anonim válasza:
Esetleg nem hajtottad magad túl valamilyen módon az elmúlt időben? Vagy történt valami, ami nagyobb volumenű, de valamilyen okból nem foglalkoztál vele kellően?
7/12 anonim válasza:
Én csak belefáradtam ebbe az életnek csúfolt "játékba", teperésbe, de ez engem megnyugtat, inkább lusta vagyok minthogy a sok mérgezett egérrel foglalkozzak és dupla annyi idős is vagyok.
8/12 anonim válasza:
A meleg idő hozzájárul ehhez, tágulnak az erek, esik a vérnyomás, pulzus.
Ha meg szedtél fel pár kilót, akkor mindez hatványozva, a zsír beleszól rendesen a hormonháztartásba, cukor-anyagcserébe.
De lehet valami rendszeres fito-ösztrogén élelmiszer beviteled, az is blokkol pár receptort, amihez normál szteroid kötődne helyette.
10/12 Noren1989 válasza:
Esetleg vashiàny? Vérképed, vérnyomàsod rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!