Miért nem értik meg a pasik, hogy nem akarok hozzájuk költözni?
40: Itt egyedül csak a te stílusod vállalhatatlan.
Egyébként meg nemcsak nők reagáltak a fura hozzászólásaidra, hanem férfiak is.
Én mondjuk nő vagyok, de nem ment át rajtam 100 (a közelében sincs a szám) férfi, nem is fog. Pedig már elmúltam 30 mire megtaláltam az igazit.
"Foglalkozz a saját életeddel."
Bocs, de nem mindenki olyan önző, hogy csak saját magával meg a bszással foglalkozzon !
Én azt szeretném, ha a kérdező nem engedné, hogy 100 pasi keresztülmenjen rajta és okosabb lenne, mint itt sokan....
Persze sajnos senkit sem lehet megakadályozni a hlyeségek elkövetésében, de legalább megpróbálom!
Van, aki még menthető!
"Bocs, de nem mindenki olyan önző, hogy csak saját magával meg a bszással foglalkozzon !"
Még véletlenül sem a te stílusoddal van gond.
A szex témát meg te hoztad fel, te keverted bele ebbe a kérdésbe, vagy képzelted bele, hogy mit csinálhat a kérdező vagy más a hozzászólók közül. Úgyhogy te vagy az, aki a b....sal foglalkozik, nem mi.
De én feladom, te vagy a menthetetlen.
Mert mi baja lesz, ha sokat szexel? Még a végén túl élvezetes lesz az élete?Jaj ne, mentsük meg ettől mindenképp!😂Én baromira élveztem az összes pasival a szexet, sokat tanultam/tapasztaltam is belőle, most meg boldog párkapcsolatban élek és örülök, hogy fiatalon kiéltem magam.
"Még a végén túl élvezetes lesz az élete?"
Nekem nem úgy tűnik, hogy az itt fröcsögőknek olyan boldog élete lenne....
De mindenki maga tudja!
Akkor sem az a helyes út, ha mindenkivel összefekszel és ha csak ettől élvezed az életed, már régen szomorú!
Egyetértek a 49-el!
Meg egyébként nekem az is fura, ha egy nő fszból fszba ül, de egy férfit sem képes vagy nem akar megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!