Az emberek el tudnak fogadni bőrhibákkal?
Gyerekkoromban szörnyen pattanásos volt a hátam, vállam, melkasom, és sajnos a barnás hegek megmaradtak.. A "bikini szezon" nekem sose jön el az tuti!
Sajnos ennek köszönhetően nem nagyon voltak barátaim és kapcsolatom se.. Kezdem elfogani, hogy ez így lesz.
Az emberek mennyire elfogadóak bőrhibákkal szembe? Te el tudnál fogadni egy embert úgy ahogy van?
Nagyon sok ítélkező, lekezelő, támadó emberrel találkoztam való életbe is emiatt is növesztettem falakat, és emiatt sem szeretek erről beszélni nyiltan. Ezek az emberek nem értik meg, hogy ezeka testi problémák a lélekre is hatnak.
Valamilyen szinten itt is voltak olyan válaszok, amik csak megerősítettek abba, hogy ebbe a témába ne avassak be senkit sem.
Nem értem. A felnőtt életedben ki szekírozott amiatt, hogy heges a hátad?
Gyerek meg kamaszkorodban lehet, de most ki? Gyerek és kamaszkorban nagyon sokakat csúfolnak. Kövér, sovány, szemüveges, szeplős, nagymellű, kismellű, görbelábú stb. Kinek nem jutott ezekből...ideje volna felnőni inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!