Miért van az, hogy elmegyünk 5-en bulizni, és mindig csak ahhoz az egy lányhoz mennek oda a pasik a buliban?
5 lány vagyunk egy társaság, voltunk a múltkor is együtt egy pesti szórakozóhelyen, de folyamatosan az a helyzet állt fenn, hogy az egyik lányhoz szinte folyamatosan jöttek a pasik, minket 4-ünket meg mintha észre sem vettek volna, mintha ott sem lennénk. Mi lehet az oka ennek?
20/L
Valószínűleg ő néz ki legjobban, rajta akad meg leginkább a szemük. Nem kell ezt túlgondolni. 😎
25/F
Ő néz ki a legjobban?
Neki a legjobb a kisugárzása?
Mivel mindannyian egyediek vagytok, próbáljatok meg ne állandóan egymás nyakán lógni. Ha egyedül van egy csaj, akár ketten a pasi is gyakrabban megy oda, mint 5 nőhöz
Lehet tipikus flegma pccsa kisugarzasotok van
Rajta meg latjak, hogy kedves lany
Lehet, hogy csak az öltözködésed más, olyan zárkózottabb.
De én férfiként kb. ezért hagytam ott a társaságot 25 évesen.
4-en voltunk mindig.
Én néztem ki arcra a legrosszabbul, egyáltalán nem voltam/vagyok jóképű.
A másik 3 mellett észre sem vettek, sokszor nagyon kellemetlen volt, hogy kb. mindig csak ott ültem és néztem, hogy nekik jó.
El is ment a kedvem az egésztől.
És nem az öltözködés vagy ápoltság volt a probléma és nem a testalkat, hanem mert nem voltam jóképű ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!