Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem szeretnék idős koromra...

Nem szeretnék idős koromra csúnya ráncos lenni és kövér. Vannak ezek a fitt 70 éves mamák, akik 50 nek néznek ki 70 éves létükre, ők hogy maradnak ilyen fiatalok? Fiatal vagyok még, de nem szeretnék ráncos öreg lenni.

Figyelt kérdés

Napi 1 cigit szívok, 2 kávét iszok de amúgy egészségesen táplálkozok, nem eszek mü kajákat. Szeretem a zöldséget, gyümölcsöt, hust, barna kenyeret eszek. Jó alakom van. Járok terembe edzeni. Jó időben sokat sétálok a szabadban. Van rá esély hogy fitt és fiatal nagyi leszek? ( pár cigi és hetente 1-2 pohár pia belefér)?

Nagyon félek az öregségtől. Tudom még messze van de akkor is.

szept. 14. 10:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
napi 1 szál cigi belefér, ha tartani tudod.
szept. 14. 11:02
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Az életmód mellett az is számít,hogy miként viszonyulsz az öregséghez.Ha rettegsz tőle az nem jó.Az állandó félelemből eredő stressz sem használ.Akár fizikai tünete is lehetnek.Sok betegség lelki eredetű.

Vagyis élhetsz te akármilyen a test számára egészséges életmódot;ha rettegsz és feszengsz valamitől,akkor könnyen megeshet,hogy (közvetett módon) te magad idézed elő azt az állapotot.

szept. 14. 11:16
 13/23 anonim ***** válasza:
En ronda és rancos vagyok. Gyere össze velem, és mellettem sugárzó szépség leszel.
szept. 14. 12:30
 14/23 anonim ***** válasza:
50% a genetika. A többiért te felelsz. Az hogy bármennyit is cigizel az a legrosszabb. A kávé se túl szerencsés, egészségtelen kaják. Ha rendszeresen sportolsz, fitten tartod magad, de nek viszed túl magas szintre, hogy sérülés veszély legyen akkor tökéletes
szept. 14. 13:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyrészt genetika, de azért a sok mozgás, aktív életmód, normális táplálkozás, cigi, alkohol, és napfény kerülése nem mindegy.
szept. 14. 15:36
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

11

Le lett pontozva, de amúgy egy csomó modell cigizik (sajnos), ettől függetlenül én még 1 számat se javaslok, mert könnyű átbillenni.

szept. 14. 17:02
 17/23 A kérdező kommentje:
16: igy van a cigi még vagány is olyan fellengzős( modellek is szívják) ráadásul napi 1 szál nem is káros.
szept. 14. 17:08
 18/23 A kérdező kommentje:
nem szabad az adagot emelni ennyi és akkor nem lesz probléma az egészséggel.
szept. 14. 17:09
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, te olyan buta vagy, hogy az már fájdalnas, és még hangoztatod is ilyen fellengzősen..

A cigi nem vagány, hanem ciki és égő.

"ráadásul napi 1 szál nem is káros."

Hivatalos cikkel igazold állításodat.

Felvilágosítalak kislány, a cigi minden mennyiségben káros az egészségre. Pont. Még a napi egy szál is. És a passzív dohányzás is káros.

szept. 14. 17:15
 20/23 anonim ***** válasza:
53%

" pár cigi és hetente 1-2 pohár pia belefér)?"

Kinek mi..Például Jeanne Calment 122 évig élt.Majdhogynem egész életében dohányzott és borozgatott is...

szept. 14. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!