Aki fiatalkorában szép, az öregen is szép lesz, aki meg fiatalon csúnya, az öregen még csúnyább?
Ismertem olyan nőt aki fiatalon
szép volt,de 45-50 évesen csúnya
lett.Fiatalon kezdett el cigizni
és sokat szoláriumozott,lehet,
hogy ezért lett csúnya ráncos a
bőre.
Szakközépsuliban volt 3 nagyon szép akkor 18 éves osztálytársnőm.
Ketten borzasztóan elcsúfúltak, nyominger fejük lett, az egyik tokát növesztett öreges lett....
Ez is több összhatástól függhet alapvető adottságoktól kezdve ahogyan törődünk magunkkal. Én gyerekként előnytelen arcú és dagi kis "szerencsétlen" voltam. Majd kamaszkoromban megnyúlva 20 kiló lerepült, cingár lettem, jobb "pofa"-kinézettel, ez már jót tett az életem fejlődésének, egyéb okokból festeni kezdtem a hajamat, lett egy minimális extravagáns stílusom, önmagamra találtam, egészségesen élek, és most - még plusz fogyással kis visszahízás után - a kinézetem leragadt k.b. 25 évnél. Senki nem hiszi el, hogy 30 elmúltam. Utóbbit a hajamra nem kell érteni, most 1 évtől nem festem és nem őszülök láthatóan. Aztán lehetséges, hogy hirtelenül robban be valami. Mamám például 75 éves koráig 60-nak nézett ki és pörgött, aztán hirtelenül lerobbant.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!