Tini kérdés, de elegem van... csúnya lennék?
mindig ezt érzem. Olvastam, hogyha szép az ember akkor keresik a társaságát meg sok barátja van, elhívják egyes helyekre a fiúk meg a lányok is... stb, gondolom értitek. Viszont engem sosem hivnak el fiúk randizni vagy a lányok egyett sétálni, talalkozni, nem jönnek oda hozzám hogy megkérdezzék a nevem vagy csak egy sziát köszönni, mikor valaki elmegy mellettem az úton még ha ismer is mintha nem ismerne úgy tesz... én valahogy tetszem magamnak, főleg a szemem, a hajam és a szám. Nem tartom magam egy mutogatós lánynak, nincsenek márkás ruháim de azert van ízlésem meg higiéniám. Volt 2 barátom eddig, életem első barátja mindig dicsért és elmondta hogy szép vagyok, meg a személyiségem ami megfogta, hogy én nem mutogatom magamat, aztán elrontottam és szakítottunk. A második barátom meg sosem mondta hogy szép vagyok csak akkor mikor kisminkelve voltam, vagy 1x-1x mikor kócos hajjal és otthoni ruhába beállítottam akkor azt mondta "az én gyönyörűm". Akkor éreztem magam szépnek mikor volt párom mivel úgy jött le nekem hogy *hogyha van valakinek barátja az nem lehet csúnya*. Azért gyötrődök ennyit a csúnya kérdéssel és sírok még mindig rajta mivel engem állandóan egész életemben piszkáltak azzal hogy 'sovány vagy, mi ez az orr, túl nagyok a szemeid, tiszta deszka, szúnyog csípés'stb... és mindig, egyik utálatos osztálytársam úgy köszönt el tőlem tavalyi évben hogy "szia csúnyácska". Viszont megdicsérik sokan a stílusomat de sosem mondják hogy "ma jól nézel ki" vagy nem tudom. Van egy lány aki tényleg gyönyörű meg kedves top modell szószerint, aztán van a barátnőm és mindig csinálnak ők ketten képeket, BeReal ugye együtt de velem soha sem csinál mégis azt mondja "hallgass xy szép vagy hogy mondhatsz ilyet". Vagy van a másik barátnőm, ő sem csinál velem sosem képet mégis azt mondja hogy "milyen szép vagy", de mégsem akar engem egy srac sem, plussz a második barátom még mondta nekem hogy "miért mondjam hogy szépek a szemeid? Tán tudod hogy szépek nem? ezért nem bókolok neked mivel te tudod magadról hogy szép vagy". Jelzem előre én nem dicsekedtem sosem hogy "jaj de szép vagyok" vagy hasonlók, sőt az ellentéte, mivel egyszer megemlíttem hogy "azért érzem magam csunyának mivel egy srác sem néz rám" és egyett értettek velem. Mikor egyszer buliba voltam akkor 4 pasi is rám nyomult de ezt azzal rendeztem le hogy biztos részegek és csak mennek akire lehet. Egyszerűen nem tudom, valami megnyugtato szó? vagy magyarázat? ez még a kevés ami bennem van. csak hulyesegnek tartom erről beszélni azért írtam ide ki hátha valaki valami normális választ mondd.
16L
Neked pont jo lenne az avtik tok video ahol egy lany hasonlitgatja magátva cimplapos festett műmelles nőkhöz. Ahogy utánozná ahogy elszomordik hogy nem megy es alatta a szöveg hogxvő nem tudja magàrol milyen gyönyörü.
Es tenyleg egy vekonyka ártatlan babaarcu lany valójában.
Mindenkinek magában kell a szépséget meglatnia vagy a kúlonlegessegeit szeretnie magát mert mmajd 50 éves asszonyként sajnálni fogod ezeket a napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!