Nem szeretnék idős koromra csúnya ráncos lenni és kövér. Vannak ezek a fitt 70 éves mamák, akik 50 nek néznek ki 70 éves létükre, ők hogy maradnak ilyen fiatalok? Fiatal vagyok még, de nem szeretnék ráncos öreg lenni.
Napi 1 cigit szívok, 2 kávét iszok de amúgy egészségesen táplálkozok, nem eszek mü kajákat. Szeretem a zöldséget, gyümölcsöt, hust, barna kenyeret eszek. Jó alakom van. Járok terembe edzeni. Jó időben sokat sétálok a szabadban. Van rá esély hogy fitt és fiatal nagyi leszek? ( pár cigi és hetente 1-2 pohár pia belefér)?
Nagyon félek az öregségtől. Tudom még messze van de akkor is.
Szokj le a kávéról és a cigiről. Mind a kettő felesleges.
Akkor maradsz fitt, ha egy életen át tartod az egészséges mozgásban gazdag életmódot. De ne csak a kondiba járj. Menj úszni, túrázni, futni, jógázz, hogy más mozgásforma is érje a testedet.
2
Bizonyára nagyban függ a genetikától is.De azért az életmóddal is lehet némileg befolyásolni.A kövérséget odafigyeléssel nagy eséllyel elkerülheted.Viszont ha elég sokáig élsz,akkor ráncos lesz az orcád.Azt ugye te sem gondolod komolyan,hogy bármit is csinálsz;majd 100 évesen is olyan feszes lesz a tested mint most?
Igen, elsősorban adottság kérdése, de cigi és pia mindenképpen kerülendő. A többi, amit leírtál, sport, étkezési szokások természetesen sokat nyomnak a latban. Amúgy megsúgom neked, én is rettegek az öregségtől.
N
Ui. Azt még elfelejtettem leírni, hogy csak natur, mindenmentes kozmetikumokat használj és napi minimum két liter vizet igyál.
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!